En ze leerden nog lang en gelukkig

24,50

DE LEVENSINITIATIES IN RELATIES EN OPVOEDING

Beschrijving

Op haar boek ‘Onderweg naar verlichting’ ontving Bonnie Bessem veel vragen over de toepassing van de Levensinitiaties in relaties en de opvoeding van kinderen. Veel mensen worstelen met deze thema’s. Dit komt enerzijds door onze verwachtingen op dit gebied en anderzijds door de overtuigingen die we hebben over hoe een relatie zou moeten zijn of hoe kinderen zich zouden moeten gedragen. Met dit boek geeft zij invulling aan de vele vragen. Het kan worden gezien als een verdieping op ‘Onderweg naar verlichting’.Dit boek en de kennis over De Levensinitiaties zal je leven veranderen in positieve zin.

Bonnie weet ook dit keer weer op haar eigen-wijze manier de psychologie prachtig te combineren met spiritualiteit. Door haar woorden is er geen twijfel meer over de essentie van het leven en dat is liefde. De liefde in jezelf waar je elk moment weer voor kan kiezen. En dat dit een positief effect heeft op jezelf en je omgeving is een feit. Bevrijd jezelf van alle vastgeroeste patronen en je beperkte denkwijze door dit boek te lezen en geniet van de vrijheid die het je geeft!

Drs B. Nanninga TV-psycholoog & bedrijfscoach

Extra informatie

Auteur

Bonnie Bessem

Titel

En ze leerden nog lang en gelukkig

Ondertitel

De levensinitiaties in relaites en opvoeding

Bladzijden

288

Druk

1e druk

Verschijningsdatum

februari 2021

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Afmetingen

21 x 14,5 x 3,8 cm

7 beoordelingen voor En ze leerden nog lang en gelukkig

 1. admin

  Dit boek maakt je bewust van de uitdagingen die ieder mens heeft in relaties en de opvoeding van kinderen. Bonnie’s doel met dit boek is om ons te bevrijden van onze belemmerende gedachten, te leren lachen om onszelf, onze schuldgevoelens weg te nemen en ons te inspireren om ons zielenpad te volgen. Daar is ze zeker in geslaagd.

  Simone Levie

 2. admin

  Bonnie weet ook dit keer weer op haar eigen-wijze manier de psychologie prachtig te combineren met spiritualiteit. Door haar woorden is er geen twijfel meer over de essentie van het leven en dat is liefde. Bevrijd jezelf van je (onbewuste) vastgeroeste patronen en beperkte denkwijze door dit boek te lezen en geniet van de vrijheid die het je geeft!

  Barbara Nanninga
  TV-psychologe en bedrijfscoach

 3. admin

  De wijsheid en ervaring van Bonnie spat van iedere bladzijde.

  Marieke Visser

 4. admin

  Bonnie kan van ‘onbesproken’ onderwerpen een zeer toeganke-lijke en luchtige blik schetsen, waardoor jij als lezer precies de vertaling kunt maken naar je eigen leven.

  Ivanka van Vliet

 5. admin

  Ik heb dit boek met een glimlach van herkenning gelezen én het is Bonnie zoals altijd weer gelukt om me liefdevol en heerlijk eer-lijk uit te dagen en uit te nodigen om vanuit een ander perspec-tief te kijken naar mijn eigen rol en leerproces als (liefdes)partner én ouder.

  Claire van den Heuvel

 6. admin

  De persoonlijke verhalen, verbonden met hogere wijsheid, heb-ben geresoneerd op verschillende lagen in mij.

  Priscilla

 7. admin

  De tips in het boek helpen me om op een goede manier en van-uit een positieve rust en speelse vrijheid met mijn kinderen het gesprek aan te gaan.

  Marloes Kuipers

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *