Onderweg naar verlichting

(9 klantbeoordelingen)

22,50

Beschrijving

In dit boek loop je met de schrijver mee op het pad naar verlichting. Het ontwikkelingspad naar binnen, waar je alles zult vinden dat je zoekt. Op luchtige wijze beschrijft Bonnie Bessem de vier uitdagingen die we als mens tegenkomen in ons leven. Daarbij maakt zij dankbaar gebruik van de lessen en inzichten die zij en haar familie de afgelopen jaren hebben opgedaan. Daardoor bevat het niet alleen een schat aan praktische informatie en inzichten, maar is het vooral een persoonlijke wegwijzer door een onzichtbare en vaak verwarrende werkelijkheid. Tijn Touber, die het boek van een voorwoord voorzag, over het boek:

Bonnie spreekt uit eigen ervaring en dat maakt dit boek zo puur, eerlijk en overtuigend.

Bonnie Bessem (1968) is psychologe en spiritueel coach. Zij heeft heel veel mensen meer bij zichzelf gebracht, waardoor ze meer konden leven vanuit hun hart. In dit boek deelt zij de inzichten die zij verkreeg op haar eigen persoonlijke ontwikkelingspad.

Extra informatie

Auteur

Bonnie Bessem

Titel

Onderweg naar verlichting

Uitvoering

Pocketboek

ISBN

9789081747943

Bladzijden

276

Druk

3e druk

Verschijningsdatum

December 2013

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Illustrator

Bonnie Bessem

Afmetingen

21 x 14,5 x 1,9 cm

9 beoordelingen voor Onderweg naar verlichting

 1. admin

  De auteur probeert met dit boek haar droom over te brengen op haar lezers opdat deze zich mogen realiseren dat zij eigenlijk wezens van liefde en licht zijn. Die realisatie kan het leven letterlijk een stuk lichter maken. De auteur laat zien hoe zij haar weg naar binnen gevonden heeft, door het delen van haar eigen inzichten, maar zij toont ook haar worstelingen. Dat maakt dit boek makkelijk toegankelijk en goed leesbaar. Het boek bevat naast vele oefeningen een aantal inspirerende quotes en gedichten van de hand van de auteur, alsmede quotes van haar inspiratiebronnen zoals Amma en Ghandi. Ook worden gechannelde gesprekken met haar contacten met de ongeziene wereld weergegeven onder de naam Tinto (een Tibetaanse monnik). Het boek bevat tevens noten en een inspiratielijst van boeken die de auteur aanbeveelt (alleen auteur en titel!). De schrijfster is naast medium ook psychologe en spiritueel coach met een eigen praktijk. Eerder verscheen van haar en haar zus Willemijn Bessem het boek ‘Tao van het mediumschap’.

  J. Hofte

 2. admin

  Dit boek van Bonnie van Bessem heb ik 5 sterren gegeven. Het is, ook voor ‘starters’, een zeer leesbaar boek geworden. Begrippen worden goed uiteengezet en zijn voorzien van praktische voorbeelden. Doorspekt met mooie quotes. Het is een leesboek en een werkboek. Zomaar een hoofdstuk pakken kan ook. Typisch zo’n boek dat als je het eenmaal gelezen hebt je het weer eens terug pakt om even iets terug te zoeken.

  Mooi boek om zelf te lezen, maar zeker een mooi boek om weg te geven aan iemand die je een mooie persoonlijke reis gunt.

  SJ vd G

 3. admin

  Een boek van deze tijd, creatief en luchtig vormgegeven. Leesbaar vanuit verschillende perspectieven, of je nu psychologie, een spirituele achtergrond hebt of geen van beide maar wel er wel nieuwsgierig naar bent, dan kan je met dit boek je hart vervullen. Het boek voorziet je van handige tips en technieken om zelf mee aan de slag te gaan. Het prikkelt, daagt uit en wie tussen de regels door kan lezen vind er een grote wijsheid in.

  Nick van Zutphen

 4. admin

  Echt een aanrader!
  Duidelijk geschreven. Leest vlot en is heel practisch.
  De verwijzing naar andere boeken geeft ook een mooie samenhang.
  Erg blij dat ik dit boek heb gelezen.

 5. admin

  Het is een spiritueel boek waarin Bonnie schrijft uit eigen ervaring. Ze legt op verschillende manieren uit hoe de dingen werken in de ongeziene wereld en hoe je jezelf kan helen en meer rust kunt ervaren. Ze geeft verschillende handvatten en oefeningen zodat je kan kiezen wat bij je past.

  Elise

 6. admin

  Het raakte mijn hart. Bonnie spreekt uit ervaring en raakte mijn hart door de mooie spreuken in het boek. Je gaat echt geloven dat we allemaal ons zonnetje in ons hebben en dat we oneindig krachtig zijn. Een mooi boek voor hoop, vertrouwen en verlichting.

  Collie

 7. admin

  Begrijpelijk boek, waar je veel inzichten krijgt en oefeningen om te doen. Op weg naar een beter leven.

  Anne

 8. admin

  Is meer een werk/doe boek. Mooie visualisaties en geeft inzichten

 9. admin

  Spirituele levenslessen, duidelijk omschreven, heerlijk om te lezen…

  Inge Oud

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *