Hemeltaal

(11 klantbeoordelingen)

24,50

BOODSCHAPPEN UIT DE ONGEZIENE WERELD

Beschrijving

Op 28 juli 2015 overlijdt de vader van Bonnie Bessem plotseling. Twee dagen later vangen zijn vier kinderen, apart van elkaar, dezelfde boodschappen van hem op. Niet alleen zij, ook anderen in hun omgeving. Het bewijst dat er leven na de dood is.

Via zijn dochter Bonnie, al 20 jaar werkzaam als medium en psychologe, geeft hij vervolgens zijn kennis door over het leven en daarna. Zijn woorden bieden troost en praktische hulpmiddelen om verbinding te maken met je overleden dierbaren. Zij zijn namelijk heel dicht bij ons. Het is gemakkelijk contact te hebben, als we maar weten hoe.

Dit boek neemt veel angstbeelden over de dood weg. De mensheid heeft van de dood iets engs gemaakt, maar het tegendeel is waar. Iedereen gaat terug naar Huis. Naar Huis, waar geen oordeel is maar louter Liefde. Niemand hoeft angst voor de dood te hebben, of bang te zijn dat je iemand nooit meer ziet. Dit heeft een enorme positieve impact op het rouwproces en het gemis dat we doorgaans voelen.

Extra informatie

Auteur

Bonnie Bessem

Titel

Hemeltaal

Ondertitel

Boodschappen uit de ongeziene wereld

Uitvoering

Pocketboek

ISBN

9789492066268

Bladzijden

320

Druk

3e druk

Verschijningsdatum

Oktober 2017

Afmetingen

21 x 14,5 x 2,1 cm

11 beoordelingen voor Hemeltaal

 1. admin

  Een feest van herkenning!

  Wat een prachtig boek! Het was voor mij een feest van herkenning. Ik heb een aantal jaar geleden een bijna dood ervaring gehad. Precies zoals ik het destijds heb ervaren aan de ander kant, zo komt het in het boek naar voren. Dit boek is ECHT een aanrader voor iedereen. Als was het maar om het leven eens op een hele manier te bekijken en tot het besef te komen dat wij hier op aarde ontzettend geliefd zijn. We komen uit liefde en we zijn liefde. Dit boek laat je op een prachtige manier door de ogen van liefde naar jezelf en het leven kijken. Wie door de ogen van liefde weet te kijken zal zien in wat voor prachtige magische wereld wij leven waarin werkelijk alles mogelijk is.

  Karin Sabine, Nijmegen

 2. admin

  Op aarde leven we in een bubbel. Na mijn bijna doodervaring (of anderen noemen het een uittreding) ben ik vele boeken gaan lezen zoals Hemeltaal. Ook gevonden maar Hemeltaal is eigentijds, echt in duidelijke taal, dichtbij mij geschreven. Fijn om te lezen en ik zou wensen dat met dit boek het stigma dat ligt op de dood (en wat het zou zijn) nu eindelijk eens weg mag. Ik geniet van het idee dat leven meer omvat dan de menselijke ervaring.

  Groet Angelique

 3. admin

  Warm maar ook onwerkelijk. erg duidelijk beschreven dat ze contact had met haar vader die aan de andere zijde is en dat iedereen dat contact kan maken.Zou het graag willen maar ben er waarschijnlijk te nuchter voor

 4. admin

  Niet voor iedereen. Heel afhankelijk van je persoonlijke interesse niet ieder familielid is hierin geinteresseerd, dus beveel ik het alleen aan bij echt belangstellenden

 5. admin

  Het is een bijzonder boek waarin verschillende thema’s aan bod komen en hierdoor ga je anders naar dingen kijken.

 6. admin

  Het onzichtbare wordt zichtbaar. Ik ben het nu aan het lezen. Helemaal zoals ik voel dat het is. Het contact maken gaat heel goed. Dankbaar voor deze hulp en aanreiking. Sluiers worden opgetild en het voelt vertrouwd voor mij.

  Paarse Vlinder

 7. admin

  Mooi en interessant boek voor als je op zoek bent naar de zin van het leven…Heel leerzaam.

  Mo

 8. admin

  Super mooi boek. Een echte Aanrader!

 9. admin

  Zeer goed. Positieve punten van dit boek zijn: goede kwaliteit en voordelige koop.

  Jochen

 10. admin

  Alles is Één. Prachtig boek waar ik me helemaal in kan vinden. Heel mooi geschreven. Dankbaar

  Nicky.

 11. admin

  Het voelt waar!
  Prachtig helder boek!

  Wendy

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *