Tao van het mediumschap

(4 klantbeoordelingen)

14,95

UITVERKOCHT ALS POCKETBOEK. BESCHIKBAAR ALS EBOOK

Uitverkocht

Beschrijving

Bonnie en Willemijn zijn zich na hun studie, respectievelijk economie en psychologie, bewust geworden van hun mediumschap na een bezoek aan het Arthur Findlay College in Engeland. In dit boek beschrijven ze uitgebreid hun persoonlijke ervaringen en onderzoek. Het is hun intentie om de wijsheid en liefde die zij ontvangen vanuit de ongeziene wereld te kunnen doorgeven zodat een ieder dit kan integreren in zijn dagelijkse leven.

‘Tao van het Mediumschap’ beschrijft het communicatieproces met de ongeziene wereld, dat voor iedereen te leren is. Wie zich hiervoor opent, krijgt de mogelijkheid om met een ruimere blik de werkelijkheid om ons heen te bezien en meer in verbinding te komen met zijn eigen bron van stilte en vrede. Dit boek bevat een uniek dubbelportret van hun spirituele proces vol humor, herkenning en inspiratie.

Deze titel is uitverkocht bij de uitgeverij, echter via auteur Willemijn Bessem nog te verkrijgen. Je kunt haar een mail sturen via willemijnbessem@hotmail.com

Extra informatie

Auteur

Willemijn Bessem

Titel

Tao van het mediumschap

Ondertitel

De spirituele ontwikkeling van twee mediums

Uitvoering

Pocketboek

ISBN

9789081747936

Vervangt ISBN

9789490230050

Bladzijden

140

Druk

3e druk

Verschijningsdatum

April 2013

Taal

Nederlands

Afmetingen

21 x 13,7 x 1,3 cm

4 beoordelingen voor Tao van het mediumschap

 1. admin

  Ik heb het boek met veel belangstelling gelezen.Helder en duidelijk wordt de weg welke zij hebben afgelegd beschreven. Wat mij vooral aanspreekt is de herkenning waar zij doorheen zijn gegaan. Voor iedereen die met zijn/haar ontwikkeling bezig is, is dit een boek waar je vooral ook voor jezelf veel uit kunt halen. Daarnaast staan er in het boek ook diverse oefeningen waar jijzelf mee aan de slag kunt. Kortom : een aanrader

  Laura Vang

 2. admin

  Een aanrader. Een helder en heerlijk boek om te lezen, zeer herkenbaar als je je begeefd op het spirituele pad. Absoluut niet ”zweverig” maar duidelijk en in herkenbare taal geschreven ,een aanrader voor iedereen die meer wil weten over het mediumschap in al zijn facetten.

  Monique

 3. admin

  Heerlijk om te lezen. Als je zelf bezig bent met een spirituele ontdekkingstocht is dit een heerlijk boek om te lezen. De schrijfsters van dit boek beschrijven hun eigen ervaringen op een eerlijke en ook vaak humoristische manier. Ik heb ervan genoten.

 4. admin

  Ik zou het aanbevelen aan geïnteresseerden in de ontwikkeling van het eigen mediumschap. Er staan ook tips en oefeningen in.

  Trees

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *