Meditatie

22,95

MENSELIJKE VERVOLMAKING IN GODDELIJKE VERVULLING

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Meditatie

Begin je net aan je meditatiereis of ben je op zoek naar een verdieping van je beoefening? Dit praktische en inspirerende handboek zal van onschatbare waarde blijken te zijn in je zoektocht naar de innerlijke vrede en vervulling die meditatie brengt. Dit boek is gebaseerd op de teachings van Sri Chinmoy.

Deze prachtige juwelen van wijsheid, geschreven door mijn goede vriend Sri Chinmoy, zijn tijdloze waarheden vol inspiratie, liefde en goedheid.

Desmond Tutu

Inspiratie en begeleiding

Met het inzicht en de helderheid van een gerealiseerd Meester biedt Sri Chinmoy inspiratie en begeleiding bij elke stap van de reis. Van de basistechnieken en adviezen voor dagelijkse beoefening tot en met het in kaart brengen van het pad naar het hoogste meditatieve bewustzijn.

Sri Chinmoy

Sri Chinmoy (1931-2007) was een veelzijdige spirituele Meester. Hij heeft zijn leven gewijd aan het bevorderen van innerlijke vrede en wereldvrede. 37 jaar lang leidde hij wekelijkse vredesmeditaties op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York. Hij gaf meer dan 750 vredesconcerten en was actief als schrijver, dichter en kunstenaar. Sri Chinmoy creëerde talloze spirituele liederen, schilderijen en gedichten. Hij onderhield vriendschappen met wereldleiders en religieuze leiders om samen te werken aan een wereld verenigd in vrede en eenheid.

Wat Sri Chinmoy doet is in het belang van de gehele mensheid en de wereld.

Nelson Mandela

Extra informatie

Auteur

Sri Chinmoy

Titel

Meditatie

Ondertitel

Menselijke vervolmaking in goddelijke vervulling

Uitvoering

Pocketboek

Bladzijden

310

ISBN

9789492066473

Verschijningsdatum

Mei 2019

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Illustrator

Sri Chinmoy

Afmetingen

21,0 x 34,9 x 3,0 cm

Druk

1e druk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meditatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.