Aanbieding!

Het nieuwe boek van God

(4 klantbeoordelingen)

9,95

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Is liefde echt het grootste taboe aller tijden, zoals schrijver Aart van Wijk in ”Het nieuwe boek van God” stelt? Liefde was in 2015 in ieder geval weer niet opgenomen in de Miljoenennota en evenmin in de Troonrede. Ook in de economie, het onderwijs en de wetenschap en andere publieke domeinen is de liefde als grondtoon van ons bestaan veelal ver te zoeken.

Wat is liefde eigenlijk, en hoe zou de maatschappij er uit zien als de mens wél vanuit liefde en het hartsbewustzijn gaat leven? Aart van Wijk behandelt de liefde in dit boek diepgaand. Dit boek brengt een heldere en eigentijdse boodschap van liefde en waarheid. Het ontvouwt het hartsbewustzijn dat momenteel op aarde indaalt.

”Het nieuwe boek van God” reikt de lezer alle wijsheid aan om in woord, daad én bewustzijn de draai naar het hart te kunnen maken. Het boek leert de lezer het hart volledig te openen, zodat niet langer wordt geleefd vanuit angst maar vanuit liefde. Ook wordt ingegaan op de huidige samenleving en wordt geschetst welke innerlijke transformatie nodig is om te komen tot een samenleving die geheel in balans is.

Extra informatie

Auteur

Aart van Wijk

Titel

Het nieuwe boek van God

Uitvoering

Pocketboek

ISBN

9789492066091

Bladzijden

268

Druk

1e druk

Verschijningsdatum

Oktober 2015

Taal

Nederlands

Afmetingen

21,3 x 14,7 x 1,8 cm

4 beoordelingen voor Het nieuwe boek van God

 1. admin

  De weg naar eenvoud. In dit boek wordt op een eenvoudige manier beschreven waar wij ons zelf verloren zijn en hoe het zit met de afgescheidenheid. Dat afgescheidenheid niet gelukkig maakt en dat daar de liefde niet te vinden is. Dit boek beschrijft waar de Liefde wel ligt en dan hoeven we geen mijlen te reizen of te zoeken. Het laat zien dat het heel dicht bij is, in en om ons maar dat we blind geworden zijn. Het is makkelijk en toegankelijk leesbaar. Aart laat de werking van de rechter en linker hersenenhelft zien, heel herkenbaar voor mij, en waarschijnlijk velen met mij. Maar ook hoe denkpatronen vanuit het verleden en toekomst bepalend is in de huidige beleving van je Leven. De insteek is praktisch en wat er geboden wordt, is voor ieder mens -te doen-. Hoge school spiritualiteit is nergens voor nodig. Dit boek nodigt je uit om vooral een echt mens te worden, zoals je altijd al was.

  Andrea Steinhart

 2. admin

  Prachtig boek, waarin ik lees over liefde. Van afscheiden naar verbinden en in liefde leven. Dichtbij je kern, dit kan iedereen. Alle het andere wat geen liefde is is vele malen moeilijker.
  Leef de liefde en ben liefde!

  Enru

 3. admin

  Prachtig! Voor het lezen van het boek stond ik gelukkig met mijn voeten in het onbekende water met een hart dat bewust de oversteek wilde maken. In verbinding en met liefde en vol bewustzijn ga ik verder met vertrouwen. Dank Aart van Wijk … schouder aan schouder, hart naast hart. Wat mooi. Boek verwarmt je hart. Wauw!

  Brenda

 4. admin

  Het is voor mij een ondersteunend boek. Niet alles wat er in staat is nieuwe informatie, maar door de manier van schrijven komt het in mijn hart binnen en ondersteunt het me om liefdevoller in het leven te staan. Fijn boek om te lezen. Het geeft ondersteuning.

  Rozemarijn

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *