De Mala van God

22,50

Beschrijving

De Mala van God

De Mala van God is een verzameling gebeden en zegeningen. Deze zijn in het boek (een fraaie hardcover overigens) op prachtige wijze aangevuld met tekeningen van advaita-zenmeester Mooji. Het is meer dan alleen een boek. De Mala van God is een spiritueel geschenk, een uitdrukking van een hart vol overgave. Het is gevuld met gebed en dankbaarheid aan de Allerhoogste, en toch ook doordrongen van de nietsontziende wijsheid en kracht van zelfonderzoek.

Het maakt je hart vrij

Met diepgaande eenvoud onthult advaita-zenmeester Mooji de intieme mystieke wegen van het biddende hart. Hij introduceert het Vormloze rechtstreeks aan hen die hunkeren naar de ontdekking van hun ware aard als het Gewaarzijn God-Zelf. Drink van zijn kelk vol liefde en wijsheid, geroerd door de vinger van God. Zelfs één volledig tot je genomen gebed is voldoende om je hart vrij te maken in de oneindigheid van Zijn.

Sri Mooji

Mooji is een zeer bijzondere en krachtige hedendaagse spirituele meester. Hij is het bewijs van de Waarheid waarnaar hij wijst met nietsontziende helderheid, wijsheid en liefde. Zijn aanwezigheid en aanwijzingen introduceren ons rechtstreeks tot onze wezenlijke aard als Ongeboren Gewaarzijn – het God-Zelf. Sinds zijn ontwaken door de genade van zijn Meester Papaji, is heel het bestaan van Mooji gewijd aan het brengen van oprechte zoekers van de Waarheid tot de herkenning van het tijdloze Zelf.

Extra informatie

Auteur

Mooji

Titel

De Mala van God

Uitvoering

Hardcover

ISBN

9789492066442

Co-auteur

188

Verschijningsdatum

November 2018

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Illustrator

Mooji

Afmetingen

16,1 x 17,1 x 1 cm

Inkijkboek

Voor dit boek is een inkijkboek beschikbaar. Neem nu een kijkje en krijg een indruk van de tekst en opmaak van het boek.

2 beoordelingen voor De Mala van God

 1. Marco de Plot

  Deze week ontving ik van u het boekje “De Mala van GOD van Mooji”.
  Wat een ontzettend mooie uitgave. Ook een bijzonder compliment voor de vertalers.
  Echt een prachtig geschenk !
  Heel hartelijk dank.

  Marco de Plot

 2. Nico Kranenburg

  Subliem boek.

  Nico Kranenburg

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.