de kracht van ervaring
5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling
(1 recensie)

De kracht van ervaring

REGIE OVER JE LOOPBAAN

 17,95

Dit boek is bedoeld voor mensen die bezig zijn met hun loopbaan en die het als een uitdaging zien om zelfstandig aan de slag te gaan met het nemen van nieuwe loopbaanstappen. Het biedt een aantal praktische loopbaaninterventies die kunnen worden ingezet als je vastloopt in het realiseren van je loopbaanwensen.

De praktijk laat zien dat de opdrachten in dit boek je daadwerkelijk verder helpen. Dit komt omdat de insteek van de opdrachten anders is dan wat het ‘reguliere’ loopbaancircuit biedt.

Dit boek draagt bij aan de bewustwording dat je als ervaren medewerker je omgeving niet kunt veranderen, maar wel je eigen gedrag. Dit stelt je in staat weer de regie over je eigen loopbaan te nemen.

Deel dit boek met anderen:

facebooktwitterlinkedinpinterestgoogle+emailadd this

Geef dit boek een like:

Auteur

Judith Driece

Titel

De kracht van ervaring

Ondertitel

Regie over je loopbaan

ISBN

978-94-92066-19-0

Bladzijden

108

Druk

1e druk

Verschijningsdatum

31 oktober 2016

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Illustrator

Judith Driece

Afmetingen (bxhxd)

165 x 230 x 7 mm

Krijg een eerste indruk van de inhoud en vormgeving via dit inkijkexemplaar.

Deel dit boek met anderen:

facebooktwitterlinkedinpinterestgoogle+emailadd this

  1. 5 van 5

    :

    NLP Loopbaancoach Judith Driece heeft een broertje dood aan stigmatiserende woorden als ‘ouderen’. Liever spreekt ze van ervaren medewerkers. Behoor je tot deze doelgroep en worstel je met loopbaanproblemen dan is er goed nieuws onder de zon. Driece heeft haar gelauwerde methodieken gebundeld in – De Kracht van Ervaring – een boek dat je stapsgewijs helpt om regie over je loopbaan te krijgen. Rechtstreeks vanuit haar praktijk, nu ook voor de lezer. http://www.zichtbarezaken.nl/2016/12/08/nlp-en-de-kunst-van-de-zinderende-doorbraak/2016/

Een review toevoegen