Zelfinzicht en aanvaarding

(2 klantbeoordelingen)

9,95

DEEL NO. 4 UIT DE LEZINGENREEKS

Beschrijving

Zelfaanvaarding of acceptatie is altijd de eerste stap in verandering. Als niet eerst het probleem wordt aanvaard is het veranderingswerk al bij voorbaat geblokkeerd. Eric laat zien dat het principe van zelfacceptatie zelfs fundamenteel is in het kader van onze ontwikkeling.

Via deze lezingenreeks wordt het gedachtegoed van Eric Schneider voor een breed publiek toegankelijkĀ gemaakt. De lezingen bieden inspirerende teksten over uiteenlopende onderwerpen die altijd in het teken staan van bewustwording, liefde en spiritualiteit.

Extra informatie

Auteur

Eric Schneider

Titel

Zelfinzicht en aanvaarding

Uitvoering

Pocketboek

ISBN

9789492066053

Bladzijden

70

Druk

1e druk

Verschijningsdatum

April 2016

Taal

Nederlands

Afmetingen

13,2 x 11,1 x 0,8 cm

2 beoordelingen voor Zelfinzicht en aanvaarding

  1. admin

    Prachtig boekjes met elk een fundamentele wijsheid voor een spiritueel leven.

    Luc Deflem, Wemmel

  2. admin

    De boekjes van Eric Schneider zijn de feel good boekjes in de categorie spiritualiteit. Hij vertaalt op treffende wijze het begrip Spiritualiteit naar de praktijk van alle dag. Je leest de boekjes in 1 adem uit en denkt weer, ja, dat is ook zo. Je zou het ook een hart onder de riem-boekjes kunnen noemen. Het enige minpunt is dat het meer proeverijtjes zijn en dat ik graag het hele gerecht zou willen eten. Ik zou de boekjes liever gebundeld zien in 1 boek. De praktische toepasbaarheid kun je ook minder goed vinden in de boekjes, al vind ik dat geen probleem omdat ik meer geloof in de beoefening van een spirituele ontwikkeling in relatie tot een leraar.

    Arielle van Gestel

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.