Weerspiegelingen van je ziel

(3 klantbeoordelingen)

14,95

Beschrijving

Waar is ons leven voor bedoeld? Zijn alle gebeurtenissen, al onze ervaringen zonder betekenis? Of zijn het aanwijzingen die erom vragen om ontrafeld te worden, cadeautjes van de ziel? Waarom ‘overkomen’ ze je? Wat vertellen ze je? Wat leren ze je over jezelf op een diep niveau?

In Weerspiegelingen van je ziel laat Arie Verwoert je anders naar het leven kijken. Je leert te doorgronden dat er achter veel ervaringen een diepere betekenis schuilgaat. Ze prikkelen je, zetten je aan het denken, activeren jouw onderbewustzijn en brengen je op het pad naar jezelf toe. Stapje voor stapje kom je daardoor steeds verder bij jezelf naar binnen en ontsluier je jouw diepste ik.

Extra informatie

Auteur

Arie Verwoert

Titel

Weerspiegelingen van je ziel

Uitvoering

Hardcover

ISBN

9789492066251

Bladzijden

90

Druk

1e druk

Verschijningsdatum

November 2017

Taal

Nederlands

Afmetingen

21 x 13,4 x 1,5 cm

3 beoordelingen voor Weerspiegelingen van je ziel

 1. admin

  Zeer onder de indruk, echt prachtig. De verschillende onderwerpen raken diep als je de betekenis doorziet. En helpen jezelf verder te ontwikkelen. Je gaat anders naar een situatie kijken als je beseft dat je daarin een deel van jezelf ziet. Het is een praktisch boek, met veel verborgen wijsheid, die je mag ontdekken. De openheid en eigen kwetsbaarheid waarmee Arie Verwoert schrijft maakt dit boekje tot iets heel bijzonders.

  Sther

 2. admin

  Fantastisch. Heerlijk boek om tot de kern van je eigen ik te kunnen komen. luchtig, confronteren, realistisch, warm, liefde vol en de beste spiegel om te kunnen weerspiegelen. met weinig worden kun je genoeg antwoorden op je onbeantwoorde vragen krijgen.

  Roger

 3. Jenny

  Prachtig klein boekje maar met zoveel fantastische inhoud. Je leert te kijken naar je ziel, je denken en het waarom. Een aanrader als je opzoek bent naar de ware ik en uit je denken te gaan! Verhelderend en inspirerend!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *