Mees en de magische poort

(1 klantbeoordeling)

13,95

Beschrijving

Mees voelt zich vaak een beetje anders. Dat maakt hem best verdrietig. Maar dan ontdekt hij een bijzonder geheim over magische poorten naar geluk. ‘Mees en de magische poort’ is een mooi verhaal over onvoorwaardelijke liefde met eenvoudig te begrijpen vragen, de zogenaamde ‘Vragen naar Vrijheid’. Deze kunnen je kind helpen om zich weer gelukkig te voelen wanneer je merkt dat het zich vastbijt in een gedachte over iets waar het bang voor is of boos of verdrietig over is. Dit boek helpt je kind te leren dit soort pijnlijke en beperkende overtuigingen los te laten, zodat de natuurlijke stroom van het leven weer vloeiend zijn weg kan vervolgen. Jan Geurtz schreef het voorwoord van dit prachtige kinderboek.

Dit prentenboek met de ‘Vragen naar Vrijheid’ biedt niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders een waardevolle boodschap en handreiking tot zelf onderzoek.
Jan Geurtz

Krijg een indruk van de rijk geïllustreerde inhoud via het inkijkexemplaar.

Extra informatie

Auteur

Linda Rood

Titel

Mees en de magische poort

Uitvoering

Hardcover

Bladzijden

48

ISBN

9789492066534

Druk

1e druk

Verschijningsdatum

November 2019

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Illustrator

Yvonne Molkenboer

Afmetingen

28,4 x 21,7 x 0,9 cm

Inkijkboek

Voor dit boek is een inkijkboek beschikbaar. Neem nu een kijkje en krijg een indruk van de tekst en opmaak van het boek.

1 beoordeling voor Mees en de magische poort

  1. admin

    Een mooi, ontroerend en magisch prentenboek dat kinderen kan helpen zich beter te voelen over zichzelf, anderen en de wereld om hen heen. Knap hoe de schrijfster ingewikkelde materie toch heel helder en duidelijk kan overbrengen op jonge kinderen. Mijn zoon leest er graag in en begrijpt het goed.

    Helene

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *