Leef!

(1 klantbeoordeling)

14,95

VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

Beschrijving

Van overleven naar leven

Wie ben je? Zijn al jouw gedachten en emoties echt van jezelf? Of zijn ze zoals ze behoren te zijn, of zoals je ze hebt meegekregen? In ‘Leef!’ prikkelt Arie Verwoert je tot zelfreflectie, waardoor je het onbewuste in jezelf bewust kunt maken.

Leef jouw leven

In je eerste levensjaren ben je volledig afhankelijk. Afhankelijk van je opvoeders, jouw scholing en de cultuur waarin je opgroeit. Ze vormen jouw levenstuin. Tot het moment dat jij een zaadje in jouw eigen tuin gaat planten, of een boom gaat rooien. Op het moment dat jij ingrijpt in de tuin van jouw leven, begint de weg van overleven naar leven. Een ontwikkeling die je leven kan veranderen.

Een boek vol inspiratie om helemaal vanuit jezelf te gaan leven

Extra informatie

Auteur

Arie Verwoert

Titel

Leef!

Uitvoering

Hardcover

Bladzijden

88

ISBN

9789492066480

Druk

1e druk

Verschijningsdatum

Juni 2019

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Illustrator

Mack van Gageldonk

Afmetingen

20,7 x 13 x 1,3 cm

1 beoordeling voor Leef!

  1. Veroni van Stichting Intermobiel

    Het is een wakker-schud-boek. Alleen moet je de zinnen vaker lezen om te begrijpen wat er staat en wat ermee bedoeld wordt. De auteur verwoordt het mooi beeldend door het gebruik van: een plantje, de stenen en je levenstuin wat goed werkt. Alleen is het natuurlijk makkelijker om het boekje te lezen dan om ook echt uit te voeren wat erin staat. Ik arceerde mooie zinnen maar ik kon het hele boekje wel arceren. Het is een aanrader als je eens kritisch naar jezelf wilt kijken, wie je bent, hoe je leeft en of je overleeft of echt vrij leeft. We worden door meer dingen beperkt en beïnvloed dan we vaak denken of waar we ons bewust van zijn.

    Tips
    1.Lees het boekje eerst in een keer in zijn geheel door. Lees het daarna hoofdstuk voor hoofdstuk en kijk waar je mee aan de slag kunt gaan in het dagelijks leven. Het kan prettig werken om kort aantekeningen te maken, te dicteren of delen van het boek te arceren waar je iets in herkent of waar je iets mee wilt doen.

    Zoek je een boekje dat je aanzet tot zelfreflectie, dan is dit een aanrader. Dit omdat het een dun boekje is waar heel veel handvaten en vragen in staan. Ik houd er niet zo van om een dik boek door te worstelen met moeilijke termen, wat hier zeker niet het geval is. Een aanrader dus! Ik heb het een 8,5 gegeven.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.