Arie Verwoert

Arie VerwoertArie Verwoert (1974) is spiritueel coach en eigenaar van Master your Life in Den Haag. Hij geeft cursussen in binnen- en buitenland en is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en groepsdynamiek. 

Arie wil mensen leren om hun beperkingen weg te nemen. “Veel mensen weten hun gevoelens niet op waarde te schatten, terwijl ze een leidraad kunnen zijn voor hun leven. We zijn als individu zelf verantwoordelijk voor onze geestelijke verdieping. Hoeveel geluk en blijdschap geef je je leven? Geeft dat jou ook jouw waardigheid terug en geeft het de kracht en inspiratie om jouw leven te leven? Anders grijp je toch vaak terug op wat je hebt meegekregen van je ouders. Ieder individu is een weerspiegeling voor zijn omgeving. Veel mensen vinden zichzelf als schakel minder belangrijk, want een ander weet zo veel of kan bepaalde dingen zo goed. Misschien ben jij op een ander gebied veel verder. Iedereen is belangrijk. Daarom is het essentieel dat iedereen leert naar zijn ziel te luisteren. Dan zie je ook dat jouw rol heel belangrijk is voor een ander. Als je leert om de essentie van jezelf te zien en vandaaruit te leven, dan wordt het ook helder waarin je jezelf blokkeert. Alle inzichten en antwoorden liggen diep in ons verscholen, maar de meesten van ons kunnen ze maar heel moeilijk vinden.”

Arie Verwoert is auteur van ‘Weerspiegelingen van je ziel‘ en ‘Levenskracht‘. Meer informatie over de activiteiten van Arie Verwoert is te vinden op zijn website.