Zen in de chaos

9,95

INSPIRATIE EN TROOST VOOR ALS JE HET EVEN NIET MEER WEET

Beschrijving

Het is heerlijk om zen te zijn

We mediteren wat af in Nederland en volgen de ene spirituele cursus na de andere. Maar hoe blijf je in vredesnaam ‘Zen’ als je thuiskomt en je kinderen het bloed onder je nagels vandaan halen? Hoe blijf je in vertrouwen als je partner je dreigt te verlaten? Wat doe je met boosheid en frustratie? Wat als je wordt overmand door verdriet? Op je meditatiekussentje lukt het nog wel om je vredig en gelukkig te voelen, maar zodra je ervan afstapt begint het gedonder.

De werkelijkheid accepteren

We kunnen talloze spirituele boeken lezen en veel leren van grote meesters. De basale werkelijkheid van alledag is echter de vruchtbaarste oefenplek waar je het meest kunt leren. Daarbij is het de uitdaging om in iedere situatie, klein of groot, bewust stil te staan, innerlijk een stap terug te zetten. Zodat je kunt zien hoe je je verzet tegen de werkelijkheid zoals die is.

Inspiratie en troost

Nanette Kant inspireert vanuit haar ervaring dat het leven lichter wordt als je je hoofd vrij kan maken. Wees nieuwsgierig naar wat zich wil ontvouwen, geef het verzet op en ontspan in het ongemak. Dit stelt je in staat meer ‘zen’ te blijven in de drukte van alledag. In dit boek worden boeiende reflecties van Nanette geschetst op herkenbare situaties. De lezers kunnen hieruit positieve inspiratie en troost halen voor de vele momenten waarop ze het op hun spirituele pad even niet meer weten.

Jan Bommerez schreef voorwoord

Het voorwoord is geschreven door Jan Bommerez. Daarin geeft hij aan hoe verfrissend het is om mee mens te mogen zijn met iemand die niet beweert het allemaal te weten.

Nanette is nooit belerend, maar wel altijd inspirerend.

Jan stelt dat het verhaal van Nanette je toestaat te kijken naar jouw eigen verhaal. “Het laat je volledig eigenaarschap nemen over ons eigen levensverhaal. Ik beveel deze rijke verzameling levenslessen van harte aan.”

Extra informatie

Auteur

Nanette Kant

Titel

Zen in de chaos

Ondertitel

Inspiratie en troost voor als je het even niet meer weet

Uitvoering

E-book

ISBN

9789492066428

Bladzijden

176

Druk

1e druk

Verschijningsdatum

Juni 2019

Taal

Nederlands

Formaat

.epub

Bestandsgrootte

4,0 Mb

Rechten

Het kopiëren of printen van (delen van) pagina's is niet toegestaan.

Geschikt voor

Alle e-readers die .epub formaat kunnen lezen. Voor alle telefoons, tablets en computers (Android, Windows, Apple, ..) is software (gratis) beschikbaar.

Inkijkexemplaar

Voor dit boek is een inkijkexemplaar beschikbaar. Neem een kijkje en krijg een indruk van de tekst en opmaak van het boek.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zen in de chaos” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.