Het nieuwe boek van God

9,95

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Is liefde echt het grootste taboe aller tijden, zoals schrijver Aart van Wijk in ”Het nieuwe boek van God” stelt? Liefde was in 2015 in ieder geval weer niet opgenomen in de Miljoenennota en evenmin in de Troonrede. Ook in de economie, het onderwijs en de wetenschap en andere publieke domeinen is de liefde als grondtoon van ons bestaan veelal ver te zoeken.

Wat is liefde eigenlijk, en hoe zou de maatschappij er uit zien als de mens wél vanuit liefde en het hartsbewustzijn gaat leven? Aart van Wijk behandelt de liefde in dit boek diepgaand. Dit boek brengt een heldere en eigentijdse boodschap van liefde en waarheid. Het ontvouwt het hartsbewustzijn dat momenteel op aarde indaalt.

”Het nieuwe boek van God” reikt de lezer alle wijsheid aan om in woord, daad én bewustzijn de draai naar het hart te kunnen maken. Het boek leert de lezer het hart volledig te openen, zodat niet langer wordt geleefd vanuit angst maar vanuit liefde. Ook wordt ingegaan op de huidige samenleving en wordt geschetst welke innerlijke transformatie nodig is om te komen tot een samenleving die geheel in balans is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het nieuwe boek van God” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.