Altijd geweten

12,95

Beschrijving

Persoonlijke ervaringen, inzichten en verbeelding vormen de basis voor ‘Altijd Geweten’. De essentie van dit boek betreft het voelen van de gelaagdheid voorbij de woorden.

Bijzondere herkenning tijdens dit speels geschreven boek; vanzelfsprekend, ontroerend en dichtbij ieders hart.
Petra Downs

Van jongs af aan was er een diepere stem, een soort weten dat ‘dit’ het niet kon zijn. Toen ze twintig jaar was maakte Péronne kennis met de wereld van energieën, de ziel en het onbewuste. Het leidde haar geleidelijk aan naar het lichtere. Ze kent de donkere kanten van kracht en hooggevoeligheid. Door de diverse levenservaringen begrijpt ze waarom mensen keuzes maken, waarom de dingen gebeuren, en het is zoals het is.

Extra informatie

Auteur

Péronne Ewijk

Titel

Altijd Geweten

Uitvoering

Pocketboek

ISBN

9789492066565

Bladzijden

70

Druk

1e druk

Verschijningsdatum

November 2019

Afmetingen

20,0 x 12,5 x 0,6 cm

4 beoordelingen voor Altijd geweten

 1. admin

  Péronne schrijft recht uit het hart. Met gevoel voor symbolen en poëtische zinnen creëert ze een sprookjesachtige wereld. Open, kwetsbaar, eerlijk, vol verbeelding en verwondering. Het zet je aan het denken en laat je mijmeren over je eigen leven. Het maakt nieuwsgierig naar meer!

  Carlien Van Geffen

 2. admin

  Wat een prachtig boekje, wat een liefde, wat een wijsheid, wat een lichte speelsheid.

  Pink Tarenskeen

 3. admin

  Bevestigend, inspirerend voor ieder die vanuit de bron wilt leven. Dit boek lees je elke keer op een andere manier. Het is een boek wat je er steeds bij kan nemen en er elke keer een andere ‘les’ uithaalt. Peronne spreekt je ziel aan met haar prachtige woorden en inspirerende spiegels die in het boek zitten. Het was voor mij een bevestiging van hoe ik leef, wat ik voel en (het) zie.

  Kristen Willemsen

 4. admin

  Altijd geweten” brengt je naar de plek waar je altijd al was. Met het boek geeft Péronne je even een glimp van hoe de wereld eruit ziet door haar ogen.

  Ingrid Walrecht

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *