Het nieuwe boek van God

Waardering 4.88 op 5 gebaseerd op 8 klantbeoordelingen
(8 recensies)

 21,50

Auteur:

Kernwoorden: , ,

Is liefde echt het grootste taboe aller tijden, zoals schrijver Aart van Wijk in “Het nieuwe boek van God” stelt? Liefde was in 2015 in ieder geval weer niet opgenomen in de Miljoenennota en evenmin in de Troonrede. Ook in de economie, het onderwijs en de wetenschap en andere publieke domeinen is de liefde als grondtoon van ons bestaan veelal ver te zoeken.

Wat is liefde eigenlijk, en hoe zou de maatschappij er uit zien als de mens wél vanuit liefde en het hartsbewustzijn gaat leven? Aart van Wijk behandelt de liefde in dit boek diepgaand. Hij wordt hierin begeleid door de Godgodin der liefde, Aeterna, die zich op een nacht aan hem openbaarde. “Dag Aart, ik ben God en wil graag onder de naam Aeterna naar buiten treden. Wil jij jouw nieuwe boek over het hartsbewustzijn in mijn naam schrijven?”. In dit boek komt deze Godgodin der liefde met een heldere en eigentijdse boodschap van liefde en waarheid. Zij ontvouwt het hartsbewustzijn dat zij momenteel op aarde laat indalen.

“Het nieuwe boek van God” reikt de lezer alle wijsheid aan om in woord, daad én bewustzijn de draai naar ons hart te kunnen maken. Het leert ons het hart volledig te openen, zodat wij niet langer leven vanuit angst maar vanuit liefde. Aeterna laat tevens haar zuivere licht schijnen op de huidige samenleving. Zij schetst de innerlijke transformatie die nodig is om te komen tot een samenleving die geheel in balans is.

Deel dit boek met anderen:

facebooktwitterlinkedinpinterestgoogle+emailadd this

Geef dit e-book een like:

Auteur

Titel

Uitvoering

ISBN

Bladzijden

Druk

Verschijningsdatum

Taal

Krijg een eerste indruk van de inhoud en vormgeving via dit inkijkexemplaar.

Deel dit boek met anderen:

facebooktwitterlinkedinpinterestgoogle+emailadd this

 1. Waardering 5 uit 5

  Brenda Stekelenburg-de Wolf

  recensieAl lezend voel ik het warm worden van binnen en vervult het mij vol met liefde en zo compleet. Wauw!

 2. Waardering 5 uit 5

  Marielle van Bentum

  recensieEen ‘must read’ en ‘must have’ voor iedereen, die zijn leven meer zin wil geven, oude denkpatronen worden doorbroken en nieuwe aangereikt voor een voller, rijper, rijker, mooier, beter en krachtiger leven.

 3. Waardering 5 uit 5

  Brenda Stekelenburg-de Wolf

  recensieHeb het uit. Viel niet weg te leggen. Voor het lezen van het boek stond ik gelukkig met mijn voeten in het onbekende water met een hart dat bewust de oversteek wilde maken. In verbinding en met liefde en vol bewustzijn ga ik verder met vertrouwen. Dank Aart van Wijk … schouder aan schouder, hart naast hart. Wat mooi. Boek verwarmt je hart. Wauw!

 4. Waardering 5 uit 5

  Iris den Houting

  recensieMijn dierbare vriend Aart van Wijk die al jaren duizenden mensen op Facebook raakt met zijn zuivere boodschappen in de vorm van gedichten heeft dit bijzondere boek geschreven.

  Als ik het voorwoord lees wat Aart op een nacht doorkreeg, word ik helemaal blij. Het voelt zo waar.

  Er zijn dagen dat ik het van de daken zou willen schreeuwen; mensen stop met deze onzin en laten we weer geloven in de goedheid, in de liefde, in saamhorigheid.

  Gelukkig is daar het boek van Aart, zo broodnodig in deze tijd.

  Ik wens hem alle succes van de wereld en hoop dat het boek de harten van vele mag raken…

 5. Waardering 5 uit 5

  Erna Seiger

  recensieHet boek heeft mij nog dieper geraakt in mijn eigen Liefde al-één! Aeterna, kwam op het goede moment! De uitwerking ervan ervaar ik, als nog meer mogen en kunnen loslaten in mijn leven! Helemaal voor mijn eigen Liefde durven te gaan.
  Wauw, het voelt heel ruim, geweldig, ondanks dat ik door golven van pijn ben gegaan.
  Dank je Aart, en Aeterna voor dit geschenk!

 6. Waardering 4 uit 5

  Paravisie

  recensieGodin Aeterna spreekt

  Er verschijnen steeds meer boeken met God in de titel. Een schrijver als Neale Donald Walsch gooit daar al jaren hoge ogen mee, maar zal dit bij Aart van Wijk ook het geval zijn? Hij ontving de volgende openbaring: “Dag Aart, ik ben God en wil graag onder de naam Aeterna naar buiten treden. Wil jij jouw nieuwe boek over hartsbewustzijn in mijn naam schrijven?” Het gehele boek is dus door Aart uit naam van de Godsgodin Aeterna geschreven. Zij heeft veel boodschappen die zij wil delen, zoals: ‘Leef vanuit de geest in liefde en vrede. Heb geen oordelen. Er zijn geen vijanden. Verbind je met ‘Al-dat-is’ en met elk wezen. Denk vanuit je hart, et cetera.’ Het zou mooi zijn als we dit allemaal in de praktijk brengen, maar of het ook haalbaar is? Op papier in ieder geval een fraai streven…

 7. Waardering 5 uit 5

  Aart van Wijk (Sr.)

  recensieGeliefde zoon,

  Vol verwachting ben ik begonnen met het lezen van “het nieuwe boek van god”. Hoewel ik overtuigd atheïst ben en ook van plan ben te blijven, maakt het boek mij blij. De inhoud komt als een warme douche over mij heen, het taalgebruik doet welhaast bijbels aan en ik ben dan ook voornemens om iedere zondag een hoofdstuk te lezen teneinde er zo lang mogelijk van te kunnen genieten.

  Aart van Wijk (Sr)

 8. Waardering 5 uit 5

  Wilma Sonder

  Dit boek gaat niet over God. Het gaat over jou en mij. Je wordt in zo’n lichtheid meegenomen naar helderheid (en omgekeerd), dat je weet dat het toch ook over God gaat. Maar dan anders… over jou en mij.

  Ik zal het boek zeker nog vaker lezen, om me nog weer meer te laten ‘verlichten’. Ik gun iedereen dit ene boek.

Een beoordeling toevoegen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your reactie data is processed.