Dáár is liefde

Waardering 4.70 op 5 gebaseerd op 23 klantbeoordelingen
(23 recensies)

 20,00

POËZIE VOOR HET HART

Auteur:

Kernwoorden: , ,

DÁÁR IS LIEFDE verdiept in gedichten en korte verhalen het liefdevolle landschap van het hart en de liefde. Aart van Wijk toont de lezer hoe het hartsbewustzijn, met de liefde als grondtoon, ons leven verrijkt en vervult.

Liefde geven en liefde ontvangen vormen samen het diepste verlangen van de mens. Toch is de mens lang niet altijd even gelukkig in de liefde. De helft van de relaties sneuvelt en veel mensen zijn onvrijwillig single. Zowel in relaties als in de maatschappij zijn strijd en conflicten aan de orde van de dag.

Goed beschouwd kennen we de liefde amper. De liefde is nog steeds een groot mysterie. We zijn bang voor de liefde en onmachtig in de liefde. Dat komt omdat ons ego niet liefdevol is en niet op waarheid is gericht.

Liefde raakt de kern van ons bestaan. Daarom deinzen wij met regelmaat voor haar terug. Aart van Wijk deinst niet terug; hij ont-dekt de liefde voor ons in al haar lagen en facetten.

Deel dit boek met anderen:

facebooktwitterlinkedinpinterestgoogle+emailadd this

Geef dit boek een like:

Auteur

Titel

Ondertitel

Uitvoering

ISBN

Bladzijden

Druk

Verschijningsdatum

Taal

Illustraties

Afmetingen (bxhxd)

Krijg een eerste indruk van de inhoud en vormgeving via dit inkijkexemplaar.

Deel dit boek met anderen:

facebooktwitterlinkedinpinterestgoogle+emailadd this

 1. Waardering 5 uit 5

  Larissa Belo – van Beek

  recensieWat een begaafd dichter ben jij… Je woorden raken mii diep. Jouw woorden raken het onzegbare… die ene diepe stem. Het kloppende hart van het universum. Soms smelt ik daarmee samen zoals vorig weekend op het festival. En soms lijkt die diepe stem verdwenen, overstemt door al die andere stemmen in en om mij heen. Jouw gedicht inspireert mij om meer en meer te luisteren naar die ene stem in mij. Grote dank

 2. Waardering 4 uit 5

  Annelies Brinkman

  recensieAart van Wijk schrijft proza en poëzie over het hartsbewustZijn. Dit doet hij op een manier die ontroert, inspireert, motiveert, kalmeert, moed en vertrouwen geeft. Hij laat je erdoor voelen wat er nu werkelijk toe doet en waardoor we met elkaar verbonden zijn.
  Uit zijn werk blijkt dat hij een begeesterde en warme persoonlijkheid is. Ik ben elke keer weer benieuwd naar zijn verwoording van het HartsbewustZijn!

 3. Waardering 4 uit 5

  Jolanda Maatman

  recensieAart, uit jouw gedichten, gedachten en verhalen haal ik veel in mezelf naar boven. Bedankt hiervoor en ga alsjeblieft hier mee door!! Succes!

 4. Waardering 5 uit 5

  Anna Kemperman

  recensieHoe jij met jouw treffende gedichten mij al zo vaak geraakt hebt,voer hebt gegeven,om weer iets eens iets goed door te laten dringen,te door voelen,dat is zeker een steun in mijn proces naar een,vaak nog struikelend hierin, dieper intenser hartsbewustzijn. En niet alleen ik,heb ik gemerkt. Velen.

 5. Waardering 5 uit 5

  Nel Scheltus

  recensieAart, je gedichten raken mij, ze zijn zo ontzettend mooi verwoord en raken me soms heel diep. Bedankt hiervoor, en ga hier alsjeblieft mee door, zo mooi als jij het op papier kan zetten ! Heel veel Succes !

 6. Waardering 4 uit 5

  Sandra Vandort

  recensieYes, mijn boek is binnen, met bijzondere dank aan Aart van Wijk die het boek heeft geschreven, waarin hij de liefde zo omschrijft dat je iedere keer weer in je hart geraakt wordt door zijn mooie, bijzondere, liefdevolle, speelse en magische manier van schrijven. Echt een aanrader voor iedereen!!

 7. Waardering 5 uit 5

  Albertine Wissink

  recensieHierbij wil ik jullie laten weten hoe blij ik ben met de prachtige uitgave het nieuwe boek van Aart van Wijk ” Daar is liefde” een prachtige bron van inspiratie, inzicht en bewustwording in prachtig geschreven gedichten. De universele waarheid van ons menselijk bestaan. Zelfs onze pup Wodan heeft er met plezier zijn tanden ingezet, en voelde de liefde…..

  Harte groet,
  Albertine

 8. Waardering 5 uit 5

  Nelleke van Nieuwenhuijzen

  recensieLieve Aart, het is elke keer weer genieten…. elke keer wordt er weer wat geraakt. ben blij met je bundel.

 9. Waardering 4 uit 5

  Sanne Webbers

  recensieDoor jouw schrijven te lezen wordt ik telkens weer herinnerd waar het werkelijk om gaat… de liefde… ons hoger zelf komt beetje bij beetje meer naar boven zo dat ons lager zelf zal doen verdwijnen. mooie processen

 10. Waardering 5 uit 5

  Brenda Pijl

  recensieJij weet de woorden te geven aan het gevoel. Confronterend maar oprecht dankbaar hier voor.

 11. Waardering 5 uit 5

  Hanneke Wolff

  recensieZo universeel en toch zo rakend in het eigen zelf.

 12. Waardering 5 uit 5

  Roos Naessens

  recensieLieve Aart, jouw prachtige gedichten brengen mij in contact met mijn ware zelf. In die zin zijn ze voor mij zelfs therapeutisch. Hartelijk dank hiervoor.

 13. Waardering 4 uit 5

  Alice Gerritsen

  recensieWat jij publiceert snijdt hout!

 14. Waardering 5 uit 5

  Genny Gobus

  recensieLieve Aart, alles wat jij op “papier” zet resoneert met mijn bewust-zijn. Je woorden zijn helder, ze raken mij diep in mijn Zijn, ze voelen oprecht, doorleeft, bewust, aanwezig in het hier en nu, toepasbaar op de shift (die zovelen nu doormaken) van hoofd naar hart.

  Haast tastbaar VOEL ik de plek die je aanwijst in het woord “dáár” – wellicht omdat ik het gevoel heb daar geweest te zijn na m’n recente Vipassana ervaring … Hoe dan ook: bedankt!

 15. Waardering 4 uit 5

  Jacqueline Hoekman

  recensiePrachtige gedichten die me ontroeren, me diep raken…. Ik ga deze bundel aanschaffen!

 16. Waardering 5 uit 5

  Tineke Welling

  recensieTe mooi hoe die man kan schrijven.

 17. Waardering 5 uit 5

  Cecile Verbruggen

  recensieLieve Aart, met veel bewondering en in mijn hart geraakt, voel ik me telkens aangetrokken en geniet ik steeds opnieuw van jouw waardevolle, prachtige en liefdevolle gedichten, ze zijn een hemels geschenk. Hartelijk dank hiervoor.

 18. Waardering 5 uit 5

  Maria Budding

  recensieAart, toen ik het gedicht las, wat het net alsof ik in mijn eigen spiegel keek, je heb me diep geraakt met je woorden en weer wakker geschud. Dank je voor dit grote kado! xx

 19. Waardering 5 uit 5

  Treeske Soentken

  recensiePrachtige dichtbundel die ik heb weggegeven. Ga het nog eens bestellen voor mezelf

 20. Waardering 5 uit 5

  Iris den Houting

  recensieLieve Aart, keer op keer als ik jouw prachtige gedichten lees, is het alsof je ze voor mij persoonlijk hebt geschreven. Alsof je een stukje in mijn ziel kijkt en woorden geeft aan datgene wat voor mijzelf nog niet helemaal zichtbaar was. En dan is er die herkenning, inzichten, wat een cadeau. Ik ben dankbaar dat ik je mocht ontmoeten en vooral voor je prachtige werk. De wereld heeft je nodig…..
  harte groet Iris

 21. Waardering 5 uit 5

  Marije Bloemendaal

  recensieIk volg Aart al enige tijd op facebook en elke keer verrast hij mij met zijn prachtige woorden over de liefde en over “zijn”! Vaak vindt hij de woorden waar ik naar zoek om mijn gevoel te kunnen uiten en kenbaar te maken. Dat is bijzonder en ook heel fijn en helend voor de lezer. Dit prachtige boek mag niet bij je ontbreken.

  Ook echt een geschenk om te geven vanuit je eigen hart aan een waardevol persoon die zich zal verbazen over de kracht van deze gedichten.

 22. Waardering 5 uit 5

  Bea van der Linden

  recensieDaar is Liefde is een zeer inspirerend boek dat veel levenswijsheid bevat. Vaak geeft Aart de juiste woorden aan wat ik wel al ervaarde, maar zelf nog niet kon benoemen.

  Hij is een woordenkunstenaar en de diepgang en openheid over het leven zijn geweldig!

 23. Waardering 4 uit 5

  Ellen Bary

  recensieHeerlijk zitten lezen het weekend uit mijn nieuwe boek…heel verhelderend, ontroerend, duidelijk, liefdevol en zo veel meer….dank je wel Aart van Wijk

Een beoordeling toevoegen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your reactie data is processed.