Aart van Wijk

Aart van Wijk, schrijver van spirituele boekenIn 2002 kwam bij Aart van Wijk de grote ommezwaai. Hij was toen 37 jaar. Door een ontslag en scheiding stond hij ineens met zijn rug tegen de muur. Hij leefde voor die tijd vooral in zijn hoofd. Daarna heeft hij zich naar binnen gekeerd en ontdekte dat zijn binnenwereld hem kon verrijken en bevrijden. Tevens ontdekte hij zijn fascinatie voor de werking van het menselijk bewustzijn. De liefde en het hartsbewustzijn werd een bezieling. Het werd de diepste drijfveer voor zijn doen en Zijn.

Aart van Wijk bestudeerde de werking van het hoofd, hart, ziel en bewustzijn. Inmiddels verrijkt hij ons met zijn gedichten en korte verhalen over het liefdevolle landschap van het hart en liefde. Aart toont de lezer hoe het hartsbewustzijn, met de liefde als grondtoon, ons leven verrijkt en vervult.

We zijn bang voor de liefde en onmachtig in de liefde. Dat komt omdat ons ego niet liefdevol is en niet op waarheid is gericht. Liefde raakt de kern van ons bestaan. Daarom deinzen wij met regelmaat voor haar terug. Aart van Wijk deinst niet terug; hij ont-dekt de liefde voor ons in al haar lagen en facetten.

Zijn leven was tot op heden een leerschool waarin hij oefende, ervaarde, reflecteerde, leerde en groeide. Aart is als geen ander in staat te communiceren vanuit zijn hart. ‘Hartscommunicatie’ is dan ook de specialiteit van Aart. Sinds enkele jaren begeleid hij individuen en geliefden op het spirituele pad via consulten, workshops en retraites. Hij verzorgt inspirerende lezingen.

Als het leven leuk is, geniet ik
Als het leven niet leuk, leer ik

Nieuwgierig geworden naar Aart van Wijk?

Aart is auteur van ‘Dáár is liefde‘, ‘Het nieuwe boek van God‘ en ‘De vrouw in mij‘. Meer informatie over de activiteiten van Aart van Wijk is te vinden op zijn website.