HAPPY AS F*CK

(1 klantbeoordeling)

13,95

DE GOUDEN LEIDRAAD NAAR ULTIEM GELUK

Beschrijving

Via dit boekje ontdek je wat echt gelukkig zijn inhoudt en hoe het je leven kan veranderen. Want zeg eens eerlijk: herken je dat gevoel dat alles wel z’n gangetje gaat in je leven? Dat elke dag ‘gewoon’ verloopt, zeg maar heel gewoon, te gewoontjes eigenlijk. Je hebt een gevoel dat je zoveel meer uit jezelf en jouw leven kunt halen, zelfs uit je omgeving. Maar ach, ‘die dag komt wel’ denk je misschien.

Goed nieuws, want met dit boekje is die dag vandaag aangebroken. in dit boekje ligt de sleutel naar jouw ultieme geluk en die sleutel ligt slechts 7 overzichtelijke stappen bij je vandaan…De gouden leidraad naar ultiem geluk!

Met een voorwoord van Ronald Giphart en op de omslag een aanbeveling van Wendy van Dijk!

HAPPY AS F*CK? Easy as f*ck!

Extra informatie

Auteur

Barbara Nanninga

Titel

HAPPY AS F*CK

Ondertitel

De gouden leidraad naar ultiem geluk

Uitvoering

Pocketboek

ISBN

9789492066800

Bladzijden

72

Druk

1e druk

Verschijningsdatum

23 mei 2024

Taal

Nederlands

Afmetingen

15 x 10 x 0,7cm

1 beoordeling voor HAPPY AS F*CK

  1. admin

    Ik heb mijn hele leven vele zelfhulpboeken mogen lezen en er veel van opgestoken. Alleen is het niet altijd makkelijk om alles te onthouden en te blijven toepassen. Dit boek is overzichtelijk, leest makkelijk weg, heeft veel humor en geeft je meteen de juiste handvatten op het moment dat je het nodig hebt. Het toepassen van meer positief denken en de baas worden van je eigen gedachten draagt daar enorm aan bij. Oefening baart kunst en werpt zeker zijn vruchten af. Genoeg tijd nemen voor jezelf is key in deze. Ik heb voor mezelf een behoorlijk goede modus gevonden om een gelukkig leven te leiden. Door het herhaaldelijk lezen van dit boek weet ik dit zo te behouden. Dat is me heel dierbaar en wens ik iedereen toe.

    Wendy van Dijk

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *