Scheiden in liefde

9,95

EEN SPIRITUELE BENADERING

Beschrijving

‘Scheiden in Liefde’ is in eerste instantie een persoonlijk verslag. Het is bedoeld als een bron van troost en inspiratie. Doordat het een ruimer perspectief geeft biedt het je een handvat om binnen dit diepgaande verwerkingsproces toch stabiel te blijven. Door een houding van aandacht en verantwoording voor alle gevoelens en de verwarring die ontstaat, kunnen (ex-)partners uiteindelijk bewuster met zichzelf en met elkaar leren omgaan. Door acceptatie en inzicht kunnen zij hun leven op een waardevolle en gelukkige manier voortzetten en met een gevoel van dankbaarheid en respect terugkijken naar alle ervaringen die de relatie hun heeft gebracht.

 

Dit boek kan ook ondersteunend werken als familie en vrienden meer inzicht willen krijgen in het rouwproces tijdens en na een scheiding. Daarnaast is dit boek voor mensen die grote veranderingen in hun relatie meemaken en samen willen groeien in hun communicatie en gevoel van liefde.

Extra informatie

Auteur

Willemijn Bessem

Titel

Scheiden in liefde

Ondertitel

Een spirituele benadering

Uitvoering

E-book

ISBN

9789492066497

Bladzijden

126

Druk

2e druk

Verschijningsdatum

November 2019

Taal

Nederlands

Bestandsgrootte

0,4 Mb

Beveiliging

Digitaal watermerk

Formaat

.epub

Geschikt voor

Alle e-readers die .epub formaat kunnen lezen. Voor alle telefoons, tablets en computers (Android, Windows, Apple, ..) is software (gratis) beschikbaar.

Rechten

Het kopiƫren of printen van (delen van) pagina's is niet toegestaan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scheiden in liefde” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.