De zelfhypnose revolutie

12,95

Beschrijving

De essentie van dit e-book is het maximale uit jezelf en het leven te kunnen halen, door de relatie met jezelf en je eigen onderbewustzijn. Dit e-book geeft je de handvatten om in contact te komen met jouw onderbewustzijn en leert je hoe ermee kunt communiceren Hypnose is hierbij het sleutelwoord.

Met behulp van dit e-book leert Milan Somers je hoe je jouw onderbewustzijn kunt trainen om de beste versie van jezelf aan de wereld te laten zien. In verbondenheid met je hart, jouw essentie, jouw potentieel en het kwantumveld om je heen. Met zijn meeslepende schrijfstijl en effectieve technieken helpt Milan zijn lezers om de beperkende overtuigingen te overwinnen die hen belemmeren in hun persoonlijke en professionele leven. Hij is vastbesloten om mensen te inspireren en te begeleiden naar een leven vol mogelijkheden en succes. Dit e-book draagt daar in belangrijke mate aan bij.

Dit boek werkt als een ‘prisonbreak’, de ontsnapping uit jouw mentale gevangenis.

Dr. Roy Martina

Extra informatie

Auteur

Milan Somers

Titel

De zelfhypnose revolutie

Uitvoering

E-book

ISBN

978942066695

Bladzijden

168

Druk

1e druk

Verschijningsdatum

augustus 2023

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Beveiliging

Digitaal watermerk

Rechten

Het kopiëren of printen van (delen van) pagina's is niet toegestaan.

Geschikt voor

Alle e-readers die .epub formaat kunnen lezen. Voor alle telefoons, tablets en computers (Android, Windows, Apple, ..) is software (gratis) beschikbaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De zelfhypnose revolutie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *