Frank Janse

Frank JanseFrank heeft zich tot zijn veertigste vooral beziggehouden met strategische advisering, managementfuncties, projectleiding en investeringen in de publieke sector. Het was hetzelfde jaar waarin hij het besluit nam om meer te gaan investeren in zichzelf. Trainingen als master NLP en Transpersoonlijke Coaching en Counseling (TCC) droegen bij aan zijn persoonlijke ontwikkeling. De doorgemaakte ontwikkeling heeft een aantal nieuwe rollen mogelijk gemaakt.

Naast zijn rol als manager werkt hij ook als (NLP-)trainer, schrijver, uitgever en is een ervaren coach. Hij zet zijn kennis en (levens)ervaring in ten behoeve van de persoonlijke ontwikkeling van anderen. En dat doe hij met veel humor. Hij ziet het als zijn missie om mensen te helpen hun bewust-zijn te vergroten. Hierdoor verbetert hun kwaliteit van leven. Als trainer en coach begeleidt hij zowel particulieren als bedrijven.

Frank Janse is auteur van ‘De zin van jouw bestaan‘. Meer informatie over de activiteiten van Frank Janse is te vinden op zijn website.