De zin van jouw bestaan

Waardering 4.55 op 5 gebaseerd op 56 klantbeoordelingen
(56 recensies)

 14,90

NLP EN NON-DUALITEIT

Wat is de zin van ons bestaan? Een vraag die een ieder van ons zich wel eens stelt. Zingeving houdt alle mensen bezig. Soms is het lastig het leven meer betekenis te geven. Vooral in een leven vol met problemen en teleurstellingen. En het valt niet mee om de abstracte vragen op het gebied van zingeving concreet en tastbaar te maken. Frank slaagt erin beide op een zeer toegankelijke wijze bij elkaar te brengen. Een bijzonder goed gelukte samensmelting van Oosterse filosofie en Westerse psychologie.

Dit boek verrast je met een ander perspectief op de wereld waarin jij denkt te leven. En het geeft duidelijke antwoorden op essentiële vragen. Wie ben ik? Wat is mijn rol en doel in dit leven? De inzichten die je via dit boek krijgt, bieden je een kans op meer vrijheid, geluk, een hogere kwaliteit van leven en innerlijke rust. Het brengt je dichter bij jezelf. Dit boek is de volgende stap op het pad van jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk ontdek je wat je in essentie bent, altijd al was en altijd zal zijn. Het is de sleutel tot waar geluk.

Deel dit boek met anderen:

facebooktwitterlinkedinpinterestgoogle+emailadd this

Geef dit boek een like:

Auteur

Titel

Ondertitel

Uitvoering

ISBN

Bladzijden

Druk

Verschijningsdatum

Taal

Illustraties

Illustrator

Afmetingen (bxhxd)

Gewicht

Krijg een eerste indruk van de inhoud en vormgeving via dit inkijkexemplaar.

Deel dit boek met anderen:

facebooktwitterlinkedinpinterestgoogle+emailadd this

 1. Waardering 4 uit 5

  John Kremer

  recensieEen mooi boek als men aan verdieping van het eigen bewustzijn wil werken. Mooi geschreven.

 2. Waardering 5 uit 5

  John van der Sluis

  recensieInspirerend boek. Heerlijk hoe Frank me soms, met de beste intentie, op het verkeerde been zet. Daar hou ik van, als avontuurlijke wandelaar. Nieuwe wegen inslaan, nieuwe inzichten opdoen.

 3. Waardering 4 uit 5

  Jan Brinkman

  recensieWie ben ik, wat is de zin van mijn bestaan? In essentie: Leef Nu in volle aandacht. Maar hoe vaak gaan we niet gebukt onder de zorgen voor morgen en dragen we de lasten van gisteren? En zijn we niet waar we zijn.

  Dit helder geschreven boek van Frank Janse geeft zich, inzicht en doorzicht. Hoe wij ons identificeren met alle psychologische jasjes de we in onze jeugd aantrokken om ons te beschermen. Maar ook hoe die jasjes nu beklemmen, omdat we er ons mee identificeren. De weg naar verlichting is een zoektocht, maar wie zoekt zal niet vinden. Het is er al, als je stil staat.

  Frank maakt de spirituele weg naar verstilde momenten toegankelijk. Een helder landkaart met mooie en relativerende reisbeschrijvingen onderweg. Past bij mijn taoïstische motto: de weg is de beste herberg.

 4. Waardering 4 uit 5

  Annemiek Spruyt

  recensieIedereen krijgt wel eens te horen: Je zou dat boek eens moeten lezen. “De zin van jouw bestaan” werd me via deze weg een paar maal onder de aandacht gebracht. Blijkbaar zaten er nog te veel blokkades in mijzelf. Ca. een maand geleden kwam een goede vriend langs en had zijn boek meegenomen. Hij liet het achter met de mededeling: nieuwsgierigheid zal beloont worden.

  Met het lezen verdween er een steeds een stukje van mijn grijze gedachtensluier. Veel puzzelstukken vielen met ene groot gemak op hun plaats. Vooral “laten” en de “non-dualiteit” hebben mij meer vrijheid gegeven.

  Eindelijk een boek dat helder en leesbaar mij bewust heeft gemaakt van mijn aangename “ik” die door omstandigheden soms ver te zoeken was. Dit boek lees je niet. . . je maakt het eigen.

 5. Waardering 4 uit 5

  Lonneke de Waal

  recensieWat een prachtig debuut! Dit boek was voor mij een eye-opener en heeft mij bewust gemaakt van mijn gedrag en denkprocessen. Dit boek is een aanrader voor iedereen die bereid is aan zijn/haar ontwikkeling te werken. Ik kijk reikhalzend uit naar een tweede boek.

 6. Waardering 5 uit 5

  Tiny de Vogel

  recensieHet boek ‘de zin van jouw bestaan’ bijna uit. Vooral deel 2 heeft mij persoonlijk geraakt. Het was een en al herkenning en bewustwording van bepaalde zaken die in mijn leven zijn gebeurd. En die mij hebben gevormd tot wie ik ben geworden. Een fijn en waardevol boek.

 7. Waardering 5 uit 5

  Caspar Boendermaker

  recensieDe zin van jouw bestaan heb ik beleefd als een boeiend en inspirerend boek. Vooral omdat ik veel ervaringen uit mijn leven langs zag komen bij het lezen van het eerste en tweede deel. Een mix van herkenning en verwondering. Mijn gedachten dwaalden dikwijls af. Soms naar managementboeken van Covey en Bakas. Vaak naar allerlei dagelijkse gebeurtenissen. Mijn denken is geprikkeld, terwijl ik het antwoord op de centrale vraag in het boek nog langs me kan laten glijden.

  Wat mij betreft is dit boek een absolute aanrader. Laat je meenemen in een reis door je eigen leven, en neem daar de tijd voor. Net als voor je huidige leven.

 8. Waardering 5 uit 5

  Carine Verbelen

  recensieHey Frank, je boek is naast de unieke inspirerende invalshoek, vooral beklijvend geschreven, en dit door de manier hoe je het verwoord en benoemt. Chapeau hiervoor! Het tweede deel vind ik ronduit schitterend én naar de essentie, en vraagt vooral naar meer… 🙂

  Heel verhelderend én tegelijkertijd stof tot verder nadenken en vooral integreren… Bedankt voor het mooie geschenk!

 9. Waardering 5 uit 5

  Slavica Jovanovic

  recensieAls je dit leest weet je bijna niet wat je overkomt! Dikke aanrader

 10. Waardering 5 uit 5

  Anna Geelen

  recensieEen schitterend boek ! Het heeft me heel wat duidelijk gemaakt hoe ik met mijn ‘Denken’ om moet gaan als ik een zin- en vreugdevol leven wil. Het is voor mij een werkboek geworden. Ik kijk uit naar je volgende boek.

 11. Waardering 4 uit 5

  Ingrid Rollema

  recensieIn dit boek worden gedachten naar voren gebracht waar we allemaal tijd aan moeten besteden. Het is een boek dat je helpt je te bewapenen tegen de waan van de dag!

 12. Waardering 4 uit 5

  Philo Schoemans

  recensieMooi boek, simpel geschreven, leest dus lekker… En het leert je dicht tot jezelf te komen. Echte aanrader dus!

 13. Waardering 5 uit 5

  Gerda Theuerzeit

  recensieWat een cadeau van herkenning! Je hebt het proces werkelijk fantastisch omschreven!! Het proces waarin ik het gevoel had dat het wel erg leeg en saai werd als je je eigenlijk door niets meer laat leiden of afleiden of opjagen en waardoor je het idee hebt erg leeg te worden en zelf een beetje dood te gaan… niets is minder waar, de stilte is mooi en ik werd nog stiller van jouw boek.

  Eindelijk helderheid over de humor van het leven, op een fantastisch humoristische wijze beschreven. Heerlijk gelachen….. Thanks!

 14. Waardering 5 uit 5

  Anne Blusse

  recensieDit boek “Zin van jouw bestaan” kado gekregen op m’n verjaardag. Niet alleen 1 jaar ouder geworden, maar minstens 20 jaar wijzer. Wauw!

 15. Waardering 3 uit 5

  Anita van den Bos

  recensieUit alle berichtjes te lezen moet ik het boek ook maar gaan lezen, ben benieuwd.

 16. Waardering 4 uit 5

  Dr. E.A. Kemenade

  recensieStap-voor-stap neemt de auteur ons mee in zijn gedachtegang over lastige vragen zoals wie wij zijn en waarom we op aarde zijn.

  Dr. E.A. Kemenade
  NBD Biblion

 17. Waardering 5 uit 5

  Wim Zonjee

  recensieDit boek is een LOI-cursus verlichting!

  Wim Zonjee, Uitgeverij Samsara

 18. Waardering 3 uit 5

  Huibert van der Meer

  recensieIs het niet veel mooier om zelf achter de zin van je bestaan te komen? Dat is nu juist een mooie zoektocht. DIe zoektocht ga je toch niet in laten vullen door een ander, die in een boekje neerschrijft hoe die zoektocht moet verlopen? De 1 vindt die zin misschien een keer, de ander blijft er wellicht een leven lang naar zoeken. Maar zoeken is soms interessanter dan het vinden 🙂

 19. Waardering 4 uit 5

  Bibliotheek Izegem

  recensieMindfullness in onversneden vorm.

 20. Waardering 5 uit 5

  Machteld Licht

  recensieOnze Master Practitioner cursisten krijgen dit bijzonder boek cadeau van ons…om zich te voeden en de vrijheid van keuzes te ervaren. Ze ervaren het als een echt cadeau!

  Machteld Licht
  Licht & de Boer

 21. Waardering 5 uit 5

  Fleur Elderhorst

  recensieDit boek is een aanrader. Het geeft mij een mogelijke verklaring voor mijn ‘flow-momenten’ waarin, zoals het Frank Janse het noemt, het werkverstand actief is. Ook beantwoordt hij een van mijn vragen waarom je tijdens zo’n moment één lijkt te zijn met je omgeving, waarin bovendien de tijd lijkt stil te staa nen waarin je niets dan dankkbaarheid, liefde zelfs en inspiratie ervaart.

  Frank zet zijn fijne maar prikkelende schrijfstijl aan tot zelfreflectie en dan een aantal gradaties dieper dan ik eerder heb gedaan. Alhoewel ik tussen het lezen van de hoofdstukken tijd nodig had om het te laten pruttelen, heb ik het boek in een mum van tijd uitgelezen. Het is een bevrijdende gedachte dat ik niet meer hoef na te denken over wie ik ben en wat ik (daarmee) kan. Mijn complimenten voor de wijze waarop het (mij) aanzet tot ont-wikkeling. Op naar Bewust Zijn!

 22. Waardering 5 uit 5

  Frits Otten

  recensieOkay. Ik geef het direct toe. het moet er maar (gewoon) uit. Hoewel ik veel bewondering heb voor John Grinder en Richard Bandler en zie wat NLP doet en kan doen… soms heb ik (mag dat?) een momentje van ‘overflow’. Van even teveel. Van teveel bejubelen. Het bijna evangelische rond NLP. Dat is overigens nooit gedachte of uitgangspunt geweest van Bandler en Grinder want die waren op zoek naar (de achtergrond van) succes. Een en ander neemt niet weg dat NLP (waar ik de eerste training van hebt gevolg en, okay, die mij zeker veel gebracht heeft…) wel volg.

  En op mijn pad kwam dit boek: “De zin van jouw bestaan” van Frank Janse. Nou ken ik Frank niet, maar hij komt uit 1966 (zoals ik) en komt mij sympathiek over. Nu is het aardige dat deze Frank de zin van (het/jouw) bestaan koppelt aan (iets van) NLP. Kijk: en dan ben ik wakker want ‘de zin van jouw bestaan/van het bestaan’ kan het filosofischer? Nee, natuurlijk niet. Dus: kopen, lezen en ademloos genieten. Beslist een aanrader!

 23. Waardering 4 uit 5

  Ilse Hauspie

  recensieHeb net “De zin van jouw bestaan” uitgelezen. Bewustzijn door een NLP bril bekeken. Mooi hoe de (weg naar de) naakte Waarheid wordt beschreven, soms met een knipoog naar de minder fraarie kantjes van bewustwording 😉 De zin van mijn bestaan is me alvast een stukje duidelijker geworden.

 24. Waardering 5 uit 5

  Paul Spauwen

  recensieSinds 1995 lees ik zeker [ zoekende toen nog ] vele boeken van Ramana Maharshi en allen erna, van Thich Nath Hanh, vanOsho, van de Dalai Lama, Tenzin Wangyal en velen meer. Ik moet uitgezocht eigenlijk paal en perk stellen aan dat lezen 🙂 Toch zelfs na het lezen van Roeland de Loof’s Jij bestaat niet en het eerste boek van Jan Koehoorn over advaita, trekt ‘de zin van jouw bestaan’ gewoon mijn aandacht [ ik meen te weten via Roeland de Loof / Wim Gaalman in een facebook stukje ]. Vervolgens is het besteld en gelezen. Het hoort gewoon gelezen te zijn en met zeer veel plezier in een ruk uit gewoon.

  Zozeer onder de indruk dat ik het ook bij Hilarion aangeef en in de winkel verwacht. [Hilarion Boekhandel te Nijmegen, waar ik nogal wat boeken tegenkom sinds 1995 ]. Ik heb nu als enige respons dat het geheel op eigen wijze weer goed en helder uiteenzet het nondualisme en dan heel gewoon en juist bijzonder daardoor, vanuitook wat practische verwoording, in een fraaie natuurlijke opbouw van de hoofdstukken. Dit boek moet voor mij gewoon 🙂

 25. Waardering 4 uit 5

  Eric Schneider

  recensieEen aanrader voor een ieder die zoekt naar meer modern geformuleerde spirituele inspiratie!

 26. Waardering 5 uit 5

  René Tang

  recensieSoms zijn er van die dagen, Dat je je loopt af te vragen, Bij alles wat je doet, Doe ik het wel goed?

  Worstel je met deze vraag? Twijfel je aan jezelf? Leestip. De zin van jouw bestaan van Frank Janse. Als je dit boek gelezen hebt, sta je beter in het leven en weet je wie je werkelijk bent.

 27. Waardering 4 uit 5

  Coach praktijk Eigen-wijs

  recensieEen mooi boek over zelfontwikkeling die al je strakke overtuingen ‘plat legt’.

 28. Waardering 4 uit 5

  Heleen van Oers

  recensieWat een fijn en leesbaar boek met humor en diepgang dat uitnodigt tot zelf-ontwikkeling!

 29. Waardering 5 uit 5

  Frank Nederstigt

  recensieBen momenteel het boek “De zin van jouw bestaan”, NLP&nondualiteit van Frank Janse aan het lezen. Lekker makkelijk en toch diepgaand geschreven. Aanrader!

 30. Waardering 4 uit 5

  Pauline Becking

  recensieToegankelijk boek om het pad op te gaan. Mooi om steeds meer Oost en West samen te zien komen.

 31. Waardering 5 uit 5

  Marian Maurer

  recensieHet lezen van deze recensies maakt me wel nieuwsgierig naar het boek…

 32. Waardering 5 uit 5

  Pity Falkena

  recensieDe titel van het boek suggereert de belofte dat het over mij gaat en dat het niet weer een of ander theoretisch boek is waarmee ik zelf maar moet uitzoeken wat het met mij te maken heeft. En die belofte wordt waargemaakt. Wat dit boek van andere advaiteboeken onderscheidt, is dat het heel persoonlijk is. Geen droog theoretisch verhaal, maar een persoonlijke weg naar dat “wat is en altijd zal zijn”.

  Frank neemt je bij de hand en op snelle, humoristische wijze maak je samen met hem de ultieme wereldreis: de reis van je linker- naar je rechteroor. Hij laat je zien en ervaren hoe het daar (tussen onze oren) werkt. Minutieus wordt het “ik” onderzocht en ontleedt om uiteindelijk tot de conslusie te komen, dat het “ik” niet bestaat. Het inzicht dat we niet ons “ik” zijn (advaita), maakt dat we in de wereld kunnen zijn wie we willen zijn (NLP). Wat een vrijheid!

 33. Waardering 4 uit 5

  Paul Kortleve

  recensieIk heb het boek ‘de zin van jouw bestaan’ met veel plezier gelezen. Niet omdat het me heel veel nieuwe inzichten heeft gegeven (onbewust ‘wist’ ik het al, of wellicht beter gezegd: onbewust was ik het er mee eens) maar omdat het boek de materie op een zeer heldere en ontspannen manier behandelt. Gezien het onderwerp, dat al snel iets zweverigs krijgt waardoor veel mensen (waaronder ik) afhaken, is dat naar mijn mening ene presentatie van formaat.

  Het enige verbeterpuntje is m.i. te behalen in het hoofdstuk Bewust Zijn. Dat hoofdstuk was m.i. net iets te veel van het goede. Zou het hoofdstuk – gezien de voorkeur voor het ‘werkverstand’ wellicht (niet) beter ‘Bewust Onbewust Zijn’ of ‘Onbewust Bewust Zijn’ kunnen heten?

  Hoe dan ook: dit boek is een absolute aanrader voor iedereen die – al is het maar een klein beetje – bezig is met ‘het grote waarom?’.

 34. Waardering 5 uit 5

  Jerome Stoel

  recensieMooi boek, vlot en lekker geschreven. Je maakt ingewikkelde ‘concepten’ als non-dualiteit toegankelijk door de vele metaforen.
  Het is de bijzondere combinatie van non-dualisme/advaita, NLP en een likje theosofie die dit boek bijna een paradoxaal karakter geven. Dit nodigt uit tot verder onderzoek. En, het houd je enerzijds uit het nihilisme en anderzijds uit het antropomorfisme.

  Prachtig dat je de metafoor over de vlinder in je hand erbij hebt opgenomen. Deze heeft mij erg veel geholpen en is van grote meerwaarde in onze (obsessieve) maatschappij. Een aanrader voor mensen die kennis willen maken met non-dualiteit in de taal van deze tijd.

 35. Waardering 5 uit 5

  Anna Geelen

  recensieVorig weekend dit boek terug gelezen. Wonderlijk wat een inzicht dit me gaf in mijn functioneren. Ik zat in een impasse en wist geen raad met mijn denken en vastgeroeste overtuigingen, ik wilde ze wel veranderen ( van negatief tot positief) maar wist niet hoe dit te doen.

  Toeval of niet dacht ik plotseling aan dit boek. En ja daar stond de oplossing. Ik kan het aan den lijve ervaren, dat als ik het toepas het ook werkt! Weg impasse, lang leven de vrijheid van denken! Bedankt dat je dit boek hebt willen schrijven.

 36. Waardering 5 uit 5

  Gerrit Ooiman

  recensieDe getuigenissen van de lezers spreken voor zich en boekdelen. één… er is geen groter daarboven… één… er is geen kleiner… Alles is één.. en één is alles… Jij bent één met alles.. en alles is één met jou… Deel en geheel.. Er zijn geen paradoxen. Verwondering resteert.

 37. Waardering 5 uit 5

  Mieke van Baarsen

  recensieVoor iedereen met interesse in persoonlijke ontwikkeling is dit boek een prima investering.

 38. Waardering 5 uit 5

  Linda Sluis

  recensieHet was een fantastisch boek! Het is erg duidelijk geschreven en het leest lekker weg. De persoonlijke touch sprak mij erg aan, dat maakt het tastbaar en concreet, iets wat veel boeken in dit genre missen.

  In mijn ontwikkeling heb ik vooral veel gehad aan de eerste paar hoofdstukken. Ook al was de stof mij grotendeels bekend, het heeft me weer wat meer inzicht gegeven.

  Ik hoop dat de mensen die dit boek lezen of hebben gelezen de tijd hebben genomen om het te laten bezinken, want er staan veel eyeopeners in.

 39. Waardering 5 uit 5

  Roland Vanderstukken

  recensieDe zin van jouw bestaan. Een buitengewone inleiding tot NLP. Een mooie concretisering voor wie NLP reeds heeft gevolgd. Ik heb er vooral van genoten. Er is mij vooral bijgebleven dat “ont-wikkelen” het wegnemen is van de wikkels van wie je echt bent. Mijn favoriete zin: Spirituele zoekers blijven zoeken omdat er niets te vinden is.”

  Dit boek heeft mij nog een heel stuk ‘gelukkiger’ gemaakt. Alls is gewoon wat het is. Alles mag er zijn. Ik hou van jou precies zoals je bent en ik steun je helemaal in je kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden. Bedankt voor dit mooie boek.

 40. Waardering 4 uit 5

  Dennis Sadi

  recensieBoek bijna uit, ondertussen genoeg stof om over na te denken!

 41. Waardering 4 uit 5

  William van Veldhoven

  recensieNa een ‘toevallige’ kennismaking met Frank Janse begonnen in zijn boek. Tot nu toe leuke inzichten en fijne humor!

 42. Waardering 4 uit 5

  Ellen Dreijer

  recensieNa het lezen van De zin van jouw bestaan vond ik het jammer dat er niet dieper werd in gegaan over de droom ervaringen. Ik begon me hierdoor steeds meer af te vragen of tijd nu werkelijk bestaat. Of heeft de schrijver misschien vaak aan de dromen gedacht waardoor ze ook werkelijkheid zijn geworden. Ik vond het verder een goed boek!

 43. Waardering 5 uit 5

  Milan Somers

  recensieOp een makkelijke manier wordt de link gelegd tussen abstractie en concretisatie. Het boek geeft een mooi inzicht in hoe onze denkprocessen ons tegenhouden te zijn wie we eigenlijk in de kern al zijn. Tevens worden NLP principes op een goede duidelijke manier leesbaar gemaakt, zodat iedereen ermee kan werken.

 44. Waardering 5 uit 5

  Hanneke van der Weerd

  recensieHeb dit boek gelezen. Goed geschreven!! Zal het promoten in mijn omgeving!

 45. Waardering 4 uit 5

  Tamara Koster

  recensieOk… dat boek van Frank Janse leg ik nog éven aan de kant. Kan niet in een ruk uitgelezen: veel stof om over na te denken.

 46. Waardering 5 uit 5

  Joppe Verhoeff

  recensieWat een fijn boek is dit, vooral deel 4 heeft mij geboeid. Het besef dat je missie je gegeven is en die praktische vragen om je bewust te zijn en te worden van je missie waren zo goed om te lezen. Mooi hoor, de manier waarop NLP theorie en spirituele vraagstukken met elkaar in verband zijn gebracht, juist dat vind ik uniek aan dit boek.

 47. Waardering 4 uit 5

  Esther Buik

  recensieDit is een mooi, praktisch boek vol eye openers! Een geweldige bijdrage aan dat wat ik al wist maar dat nog onvoldoende in beweging werd gezet. Met name het thema afgescheidenheid waar ik zelf al heel lang mee worstel. Dualiteit … De manier van schrijven raakt me waardoor ik verder kan met mijn innerlijke reis. Niet altijd fijn maar wel noodzakelijk voor mijn bewudtwordings proces. Ik maar denken dat ik er al was .. nee, er is werk aan de winkel. Vooral op werk niveau en minder het denk niveau. Ben nu op de helft van je boek … op weg naar missie in uitvoering!

 48. Waardering 5 uit 5

  Adri

  recensieDit boek was voor mij een samenvatting van wat ik in de loop der jaren geleerd heb. Zen,Tolle,Osho waarvan ik leerde om alle onzin die in me gestopt was te kunnen ruimen.Mijn oude sjamaan die me leerde over Zelf realisatie.Fijn om je boek te lezen Frank, zal het nog wel eens oppakken. Goed en duidelijk geschreven boek.

 49. Waardering 5 uit 5

  Sander Minnee

  recensieDit boek onderscheidt zich echt van andere (NLP) boeken die ik gelezen heb. Dit zit hem voor mij in de combinatie van heel helder en praktisch enerzijds en toch spiritueel en persoonlijk anderzijds. Ik heb het in één ruk uitgelezen! Echt een aanrader voor als je de kennis over jezelf en Bewustzijn verder wil verdiepen.

 50. Waardering 4 uit 5

  Ronald van Kalmthout

  recensieDit vind ik een helder boek, met een aantal verhelderende illustraties. Ik kreeg zo ook op een visuele manier duidelijk waar in het ‘proces’ van het menselijk bestaan, het pad dat we allemaal gaan, ‘ik’ me ongeveer bevind.

 51. Waardering 5 uit 5

  Martine De Nys

  recensieIk ben aan het boek begonnen en kan niet stoppen met lezen. Het is heel goed beschreven en uitgelegd aan de hand van voorbeelden zodat je direct mee bent. Het is ongelooflijk inspirerend en leerrijk voor al wie tot inzicht of bewustzijn wil komen. Zelf heb ik al wel een weg afgelegd op dat vlak maar dan nog geeft het mij een meerwaarde. Ik ga het boek uitlenen aan een vriendin en ben er zeker van dat dit haar leven zal veranderen… 😉

 52. Waardering 5 uit 5

  Marian Clemens

  recensieEen van de duidelijkste boeken over bewustwording en denkprocessen. Op een heldere en prettige manier wordt duidelijk gemaakt hoe het denken je zelfbeeld bepaalt. Voor mij is dit boek een enorme eye-opener, en tijdens het lezen ervan ontstond er bij mij een vreugdevol gevoel. Hier kan ik iets mee! Heel fijn zijn de vragen aan het einde van ieder hoofdstuk. Zelfonderzoek is soms lastig als je niet de juiste vragen kunt stellen. Dit boek geeft je daarbij een stevig steuntje in de rug. Dit is een boek voor op tafel, met ezelsoren, onderstrepingen en aantekeningen. Zonde om in de kast te zetten!

 53. Waardering 5 uit 5

  Marijke Brink

  recensieIk heb de Engelse versie gelezen en heb genoten van de no-nonsens manier van schrijven. De duidelijke uitleg, en af er toe komische, speelse verwijzingen naar alledaagse dingen, maakte dat het makkelijk te lezen was. Het boek is een inspiratie en uitnodiging om jezelf, met alle geloofsovertuigingen en conditioneringen die je ongetwijfeld hebt, onder een vergrootglas te leggen en op zoek te gaan naar je verborgen ware Ik.

  Een must-read voor iedereen die klaar is voor een gezonde dosis zelfreflectie.

  Ik heb gelijk de Nederlandse versie voor mijn man gekocht 😊

 54. Waardering 5 uit 5

  Ton Hond

  recensieHet eerste boek waar ik echt wat aan heb .
  Heel fijn te lezen .DANK JE

 55. Waardering 5 uit 5

  Jolanda van Esch

  Ik heb al veel boeken gelezen op weg in mijn persoonlijke ontwikkeling. Nu kwam ‘De zin van jouw bestaan’ op mijn pad. Een eye-opener en echte aanrader!

  In één adem uitgelezen!
  Je kan veel bagage mooi in een kluisje stoppen en met nieuwe inzichten verder op reis met jouw ‘ik’ …

 56. Waardering 4 uit 5

  Han Baeten

  recensieIn de zomervakantie van 2016 las ik het boek voor het eerst en raakte op 2/3 van het boek het spoor bijster. Maar omdat ik aanvoelde dat Frank een en ander goed had uitgeplozen en kon beschrijven ging dit boek ook dit jaar weer mee op vakantie. Nu landde de inhoud veel beter dan vorig jaar en heb ik het gevoel dat mij met dit boek een hoop zelfonderzoek en zelfreflectie bespaard is gebleven. Knap hoe Frank dit allemaal weet te verwoorden, begrijpelijk te maken en daarmee velen, net als ik, een flinke stap vooruit weet te brengen in ontdekken van de zin van je bestaan, op zoek naar je eigen missie en Bewustwording en Zijn.

Een beoordeling toevoegen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your reactie data is processed.