Tao van het mediumschap

Waardering 4.33 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 recensies)

 14,95

DE SPIRITUELE ONTWIKKELINGSWEG VAN TWEE MEDIUMS

Bonnie en Willemijn zijn zich na hun studie, respectievelijk economie en psychologie, bewust geworden van hun mediumschap na een bezoek aan het Arthur Findlay College in Engeland. In dit boek beschrijven ze uitgebreid hun persoonlijke ervaringen en onderzoek. Het is hun intentie om de wijsheid en liefde die zij ontvangen vanuit de ongeziene wereld te kunnen doorgeven zodat een ieder dit kan integreren in zijn dagelijkse leven. ‘Tao van het Mediumschap’ beschrijft het communicatieproces met de ongeziene wereld, dat voor iedereen te leren is. Wie zich hiervoor opent, krijgt de mogelijkheid om met een ruimere blik de werkelijkheid om ons heen te bezien en meer in verbinding te komen met zijn eigen bron van stilte en vrede. Dit boek bevat een uniek dubbelportret van hun spirituele proces vol humor, herkenning en inspiratie.

Deel dit boek met anderen:

facebooktwitterlinkedinpinterestgoogle+emailadd this

Geef dit boek een like:


Auteur

,

Co-auteur

Titel

Ondertitel

Uitvoering

ISBN

Vervangt ISBN

Bladzijden

Druk

Verschijningsdatum

Taal

Illustraties

Afmetingen (bxhxd)

Gewicht

 1. Waardering 4 uit 5

  Monique

  Een helder en heerlijk boek om te lezen, zeer herkenbaar als je je begeefd op het spirituele pad. Absoluut niet ”zweverig” maar duidelijk en in herkenbare taal geschreven ,een aanrader voor iedereen die meer wil weten over het mediumschap in al zijn facetten.

 2. Waardering 4 uit 5

  Laura van Gilst

  recensieIk heb het boek met veel belangstelling gelezen.Helder en duidelijk wordt de weg welke zij hebben afgelegd beschreven. Wat mij vooral aanspreekt is de herkenning waar zij doorheen zijn gegaan. Voor iedereen die met zijn/haar ontwikkeling bezig is, is dit een boek waar je vooral ook voor jezelf veel uit kunt halen. Daarnaast staan er in het boek ook diverse oefeningen waar jijzelf mee aan de slag kunt. Kortom : een aanrader

 3. Waardering 5 uit 5

  Margreet

  Als je zelf bezig bent met een spirituele ontdekkingstocht is dit een heerlijk boek om te lezen. De schrijfsters van dit boek beschrijven hun eigen ervaringen op een eerlijke en ook vaak humoristische manier. Ik heb ervan genoten.

Een beoordeling toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.