Willemijn Bessem

Willemijn BessemWillemijn Bessem (1967) werd zich vlak nadat zij haar studie economie had afgerond bewust van haar mediumschap, tijdens een bezoek aan het Arthur Findlay College in Engeland. Zij is in de leer geweest bij verschillende spirituele leraren en naar aanleiding van haar reizen in India heeft zij in 1998 ‘De Ashramgids’ uitgegeven.

Willemijn begeleidt mensen in persoonlijke transformatie-processen en bemiddelt bij communicatie binnen relaties. Daarnaast werkt ze regelmatig mee aan interviews en publicaties over spiritualiteit. Tevens geeft ze mediamieke privé-zittingen met als doel het communiceren met overleden familie en vrienden. Zij kunnen zich aandienen door bewijzen te geven over hun persoon en kunnen een boodschap doorgeven of andere kwesties bespreken. Ze geeft sinds 2001 wekelijks workshops over spiritualiteit en mediumschap.

Willemijn Bessem is auteur van ‘Tao van het mediumschap‘, ‘Scheiden in liefde‘ en ‘Leven in liefde‘. Meer informatie over haar activiteiten is te vinden op haar website.