Over ons

Uitgeverij Bewust Zijn is in 2010 opgericht. De focus in onze uitgaven ligt op spiritualiteit, zingeving, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Onze spirituele boeken ondersteunen jou in je ontwikkelingsproces en dragen bij aan jouw verdere bewustwording. Ze brengen je in je hart en maken je bewust van wie jij werkelijk bent. Ze stimuleren tot het verkrijgen van nieuwe inzichten. Nieuwe invalshoeken en perspectieven zijn onze inspiratie. Spiritualiteit gaat voor ons vooral over het antwoord op de vraag ‘Wie ben ik?’ Dat betekent werken aan je persoonlijke ontwikkeling, werken aan jezelf. Onze boeken zorgen voor verdieping van jouw bewustwording.

Testimonials van auteurs

Hieronder is meer info over onze ambities, kernwaarden en organisatie te vinden. Wil je graag weten hoe auteurs de samenwerking met onze uitgeverij ervaren? Lees dan hun testimonials.

Onze ambitie

Het is onze ambitie om persoonlijke ontwikkeling en bewustwording voor een breed publiek toegankelijk te maken. Spiritualiteit wordt door veel mensen als ‘zweverig’ ervaren. Wij staan voor boeken die je helpen spiritualiteit concreet te maken, tastbaar en direct toepasbaar.

Dit komt tot uitdrukking in de persoonlijke ervaringen van auteurs die veelal in de boeken is verwerkt. Dit maakt dat de uitgaven bijzonder authentiek zijn. Wij bieden boeken die écht gelezen worden en je in je hart raken. Bewustwording van wie je bent en waarom je bestaat.

Onze kernwaarden

De kernwaarden van onze uitgeverij zijn ontwikkeling, inspiratie en kwaliteit. Dit uit zich in onze manier van zijn en werken. Wij combineren onze liefde voor boeken en persoonlijke ontwikkeling bij het creëren van onze uitgaven. Wij onderscheiden ons door het accent te leggen op een zeer hoge kwaliteit.

Wij besteden heel veel tijd en aandacht aan het redigeren van teksten en het ontwerp van onze uitgaven. Daarbij gaat het ons niet alleen om de vormgeving van de omslag. Ook de inhoud krijgt een ontwerp dat de inhoud ondersteunt en de leesbaarheid vergroot. Dit vertaalt zich in prachtige boeken en e-books die inspireren en uitnodigen tot lezen. Boeken zijn voor ons geslaagd als ze jou als lezer in je hart raken.

Onze organisatie

Uitgeverij Bewust Zijn is een kleine organisatie met twee vaste medewerkers en een groot team van zeer enthousiaste professionele freelance medewerkers. Elk jaar maken we gemiddeld tien boeken. Dit maakt dat we veel aandacht kunnen geven aan individuele uitgaven.

Wij geven voornamelijk boeken en e-books uit voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Wij distribueren onze uitgaven via het Centraal Boekhuis. Alle titels zijn verkrijgbaar of te bestellen bij de boekhandel in Nederland en België. Ook zijn onze uitgaven online te bestellen via onze website en natuurlijk via vele andere boekenwebsites. Engelse uitgaven worden voornamelijk via apple, google en amazon verspreid. Wij zijn lid van de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers (VZU).

Op zoek naar informatie over de uitgeverij?

Email
info@uitgeverijbewust-zijn.nl

KvK
85097004

BTW
NL004051527B85

IBAN
NL84TRIO 0391 0227 92

BIC
TRIONL2U