Odilia van Doorn

Odilia van Doorn (1959) werkt sinds 2010 in haar praktijk (Altheya) als ritueelbegeleider en persoonlijk begeleider met behulp van Holistic Pulsing, Astrologie en Transformational Breath. Al vanaf haar 22ste begon haar zoektocht naar de zin van het leven. Het werd een zwerftocht waarin ze bijzondere leraren ontmoette, waaronder haar eigen kinderen, diepgaande ervaringen opdeed en zich vele vaardigheden eigen maakte. Zo heeft ze een diep intuïtief weten ontwikkeld in combinatie met een ruime hoeveelheid skills die ze graag met ontwapenend enthousiasme deelt en inzet.

Schrijven doet ze ook al vanaf haar twintiger jaren. Het gaat haar niet in de eerste plaats om de taal, maar veel meer om de inhoud, de betekenis. Ze verstaat als geen ander de kunst om in weinig en eenvoudige woorden een ruime mate aan levenswijsheid te laten doorklinken. Ze noemt het zelf daarom geen gedichten maar ‘wijze tekst’. In 2019 heeft ze haar autobiografie voltooid onder de titel ‘Odilia, Ik Ben, Ik Ben Odilia’, een bloemrijk, vlot lezend verhaal vol wijze lessen.

Met het afronden van haar autobiografie en de daaropvolgende collectieve transformatietijd onder de titel ‘coronacrisis’, is in Odilia’s leven weer veel opgeruimd en vrijgelaten. Hierdoor is er volop ruimte gekomen voor nieuwe richtingen, nieuwe mensen en nieuwe initiatieven.

Het leven is een mysterie dat we steeds meer mogen leren kennen en het zal altijd een mysterie blijven.

 

Nieuwgierig geworden naar Odilia?

Zij is auteur van ‘Liefde, Licht, Leven‘. Meer informatie over de activiteiten van Odilia kun je vinden op haar website.