Alexander den Heijer

Alexander den Heijer, trainer, schrijver, sprekerDe missie van Alexander is mensen te helpen floreren. Dat doet hij door inzichten en inspiratie te delen die bijdragen aan een persoonlijke transformatie. De vraag ‘Wat is er voor nodig om mensen tot bloei te laten komen?’ fascineert hem al jaren. Deze vraag stuurde hem op een continue zoektocht om mensen (en vooral zichzelf) beter te begrijpen.

Hij haalt zijn inspiratie uit vele disciplines. Niet alleen natuurkunde, biologie, psychologie en filosofie, maar ook leiderschapsliteratuur en oude wijsheidstradities. Hij probeerde veel leringen op zichzelf uit om erachter te komen wat wel en wat niet werkt. Hij gelooft namelijk niet dat een enkele discipline de vragen kan beantwoorden die ons vandaag de dag gesteld worden.

We moeten vanuit verschillende invalshoeken leren kijken om zowel onszelf als de organisaties waarin we werken te begrijpen en te transformeren

Vanuit de hele wereld benadert men Alexander als spreker en trainer. Hij helpt organisaties gezonder te worden, door ze op het pad van voortdurende verbetering en vernieuwing te laten opereren. In 2015 begon hij zijn belangrijkste inzichten te delen via Instagram. Dit leidde tot een boek met zijn meest populaire inzichten. Wereldwijd heeft dit al duizenden mensen geïnspireerd.

Nieuwgierig geworden naar Alexander?

Hij is auteur van ‘Nothing you don’t already know‘. Meer informatie over de activiteiten van Alexander kun je vinden op zijn website.