Persbericht Onderweg naar verlichting

Persbericht ‘Onderweg naar verlichting’

Publicatie
Den Haag, 14 januari 2014
Afbeeldingen
inkijkboek-bonnie-bessem-onderweg-naar-verlichting_Page_01 inkijkboek-bonnie-bessem-onderweg-naar-verlichting_Page_28
Media pitch
Het boek ‘Onderweg naar verlichting’ biedt tips over integratie van bewust-zijn in het dagelijks leven http://bit.ly/1mrqwwg
Presskit
In de presskit kun je afbeeldingen, foto’s en een inkijkexemplaar downloaden.
Samenvatting
‘Onderweg naar verlichting’ is een flakkerende kaars die onvermoeibaar brandt met zijn boodschap van licht. Bonnie en haar boodschap zijn zuiver; we zijn met zijn allen onderweg naar verlichting en we mogen dankbaar zijn dat mensen als Bonnie ons eraan herinneren dat we niet alleen zijn, dat God liefde is, dat we niet ons ego zijn, dat er leven is na de dood en dat liefde (als wetmatigheid) alles overwint.
Details
In dit boek neemt Bonnie de lezer mee op haar eigen ontwikkelingspad. Ze beschrijft concreet en met humor de vier belangrijkste uitdagingen die wij als mens tegenkomen in ons leven. Daarbij maakt zij dankbaar gebruik van de lessen en inzichten die zij de afgelopen jaren zelf heeft opgedaan. Het boek bevat een schat aan praktische informatie en inzichten. Bonnie Bessem (1968) is psychologe en spiritueel coach. Bonnie schrijft om mensen te inspireren, aan het denken te zetten en te ondersteunen. In deze tijden van zorgen en verandering brengt dit boek praktische oefeningen om het denken tot rust te brengen en biedt inzichten om meer bezield te gaan leven. Het boek is een prachtige combinatie tussen de psychologie en de hedendaagse spiritualiteit. Het boek is verkrijgbaar via www.uitgeverijbewust-zijn.nl of te bestellen in de boekwinkel. Het boek wordt ook als e-book uitgegeven.

Onderweg naar verlichting
978-90-8174-794-3 paperback, EUR 22,50
978-90-8174-799-8 e-book, EUR 14,95

Links
Citaten
Tijn Touber:

Bonnie spreekt uit eigen ervaring en dat maakt dit boek zo puur, eerlijk en overtuigend.

Spiritualiteit.blog.nl:

Aan de hand van talloze oefeningen wordt de lezer op het pad van bevrijding en verlichting gezet. Onderweg blijkt: Tinto en kornuiten hebben humor. Fijn, want spiritualiteit mag leuk zijn!

Recensie exemplaar
Als je als journalist of redacteur deze uitgave wil bespreken in een krant, tijdschrift, radio- of televisieprogramma, dan sturen wij natuurlijk graag een recensie-exemplaar toe. Gebruik hiervoor het speciale aanvraagformulier.
Alle persberichten