persbericht Voor Ik Ben

Persbericht ‘Voor Ik Ben’

Publicatie
Den Haag, 23 september 2015

Persbericht
Het persbericht is in pdf te downloaden.

Afbeeldingen
mooji-voor-ik-ben mooji-voor-ik-ben
Media pitch
Het boek ‘Voor Ik Ben’ is een selectie van dialogen tussen Mooji, een warmhartige spirituele meester uit de advaita-traditie, en zoekers naar vrede, waarheid en wijsheid. http://bit.ly/1YxZlnI
Presskit
In de presskit kun je afbeeldingen, foto’s en een inkijkexemplaar downloaden.
Samenvatting
‘Voor Ik Ben’ is een selectie van dialogen tussen Mooji, een warmhartige spirituele meester uit de advaita-traditie, en zoekers naar vrede, waarheid en wijsheid. Mooji antwoordt de vragenstellers soms humoristisch, soms teder, af en toe scherp en altijd liefdevol als ze spreken over angst, lijden, verwarring, relaties, spiritueel werk en hoe ze in vrede kunnen leven.
Details
De woorden van Mooji representeren een niet-aflatende uitnodiging om de aard van het Zelf te onderzoeken, en moeiteloos te rusten als de volheid en leegheid van het Zijn zelf. Zijn antwoorden moedigen aan, dagen uit en laten nooit na helderheid te scheppen. Diep geraakt door Mooji,wilden mensen zijn woorden natuurlijk mee naar huis kunnen nemen. Zo werd, op basis van live-opnamen, ‘Voor Ik Ben’ in een zeer korte tijd door de Sangha liefdevol samengesteld. Het boek is verkrijgbaar via www.uitgeverijbewust-zijn.nl of te bestellen in de boekwinkel.

Voor Ik Ben
978-949-206-60-3-9 paperback, EUR 21,50

Links
Citaten
Arun:

Door middel van deze dialogen introduceert Mooji zelfonderzoek als het meeste effectieve middel om de tijdloze Waarheid te herkennen.

Samadhi:

Als je zoekt naar Waarheid, lees dan dit boek met je hele wezen, leg alle concepten opzij om volledig te rusten in de omarming van de woorden van de Meester.

Recensie exemplaar
Als je als journalist of redacteur deze uitgave wil bespreken in een krant, tijdschrift, radio- of televisieprogramma, dan sturen wij natuurlijk graag een recensie-exemplaar toe. Gebruik hiervoor het speciale aanvraagformulier.
Alle persberichten