Persbericht lezingenreeks

Persbericht ‘lezingenreeks’

Publicatie
Den Haag, 10 november 2015

Persbericht
Het persbericht is in pdf te downloaden.

Afbeeldingen

eric-schneider-Leven-vanuit-het-hart-cover eric-schneider-denken-en-intuitie-cover

Media pitch
Deze reeks boekjes ter bewustwording bieden inspirerende teksten over uiteenlopende onderwerpen die altijd in het teken staan van bewustwording, liefde en spiritualiteit: http://bit.ly/1Gtb8Oh
Presskit
In de presskit kun je afbeeldingen, foto’s en een inkijkexemplaar downloaden.
Samenvatting
Via deze lezingenreeks wordt het gedachtengoed van Eric Schneider voor een breed publiek toegankelijk gemaakt. De lezingen bieden inspirerende teksten over uiteenlopende onderwerpen die altijd in het teken staan van bewustwording, liefde en spiritualiteit.
Details
Leven vanuit het hart
Leven vanuit het hart is niet alleen maar een bepaalde manier hoe je met je gevoelens omgaat. Eric laat zien dat het ook een andere manier van denken impliceert.

Denken en intuïtie
Mensen denken hun intuïtie te kunnen ontwikkelen zonder dat ze hun verstand leren te gebruiken. Niets is minder waar: denken en intuïtie zijn nauw met elkaar verbonden. Eric laat zien dat een goede intuïtie gestoeld is op een helder denken. Door dat denken wordt de intuïtie pas bruikbaar.

De boekjes zijn verkrijgbaar via www.uitgeverijbewust-zijn.nl of te bestellen in de boekwinkel.

Leven vanuit het hart
978-94-92066-06-0 paperback, EUR 9,95

Denken en intuïtie
978-94-92066-07-7 paperback, EUR 9,95

Links

Recensie exemplaar
Als je als journalist of redacteur deze uitgave wil bespreken in een krant, tijdschrift, radio- of televisieprogramma, dan sturen wij natuurlijk graag een recensie-exemplaar toe. Gebruik hiervoor het speciale aanvraagformulier.
Alle persberichten