Persbericht Het nieuwe boek van God

Persbericht ‘het nieuwe boek van God’

Publicatie
Den Haag, 30 oktober 2015

Persbericht
Het persbericht is in pdf te downloaden.

Afbeeldingen
aart-van-wijk-het-nieuwe-boek-van-God
Media pitch
‘Het nieuwe boek van God’ reikt je alle wijsheid aan om in woord, daad en bewustzijn de draai naar je hart te maken http://bit.ly/UBZ_hnbvg
Presskit
In de presskit kun je afbeeldingen, foto’s en een inkijkexemplaar downloaden.
Samenvatting
‘Het nieuwe boek van God’ reikt de lezer alle wijsheid aan om in woord, daad én bewustzijn de draai naar ons hart te kunnen maken. Het leert ons het hart volledig te openen, zodat wij niet langer leven vanuit angst maar vanuit liefde. Het laat tevens haar zuivere licht schijnen op de huidige samenleving. Zij schetst de innerlijke transformatie die nodig is om te komen tot een samenleving die geheel in balans is.
Details
Is liefde echt het grootste taboe aller tijden, zoals schrijver Aart van Wijk in ’Het nieuwe boek van God’ stelt? Liefde is in ieder geval niet opgenomen in de Miljoenennota en evenmin in de Troonrede. Ook in de economie, het onderwijs en de wetenschap en andere publieke domeinen is de liefde als
grondtoon van ons bestaan veelal ver te zoeken.

Wat is liefde eigenlijk, en hoe zou de maatschappij er uit zien als de mens wél vanuit liefde en het hartsbewustzijn gaat leven? Aart van Wijk behandelt de liefde in dit boek diepgaand. Hij wordt hierin begeleid door de Godgodin der liefde, Aeterna, die zich op een nacht aan hem openbaarde. “Dag Aart, ik ben God en wil graag onder de naam Aeterna naar buiten treden. Wil jij jouw nieuwe boek over het hartsbewustzijn in mijn naam schrijven?”. In dit boek komt deze Godgodin der liefde met een heldere en eigentijdse boodschap van liefde en waarheid. Zij ontvouwt het hartsbewustzijn dat zij momenteel op aarde laat indalen Het boek is verkrijgbaar via www.uitgeverijbewust-zijn.nl of te bestellen in de boekwinkel.

Het nieuwe boek van God
978-94-92066-09-1 paperback, EUR 21,50

Links
Citaten
Frank:

Dit boek is een cadeau aan de maatschappij.

Cor:

‘Het nieuwe boek van God’ komt precies op tijd en geeft invulling aan de enorme behoefte aan liefde in onze wereld.

Recensie exemplaar
Als je als journalist of redacteur deze uitgave wil bespreken in een krant, tijdschrift, radio- of televisieprogramma, dan sturen wij natuurlijk graag een recensie-exemplaar toe. Gebruik hiervoor het speciale aanvraagformulier.
Alle persberichten