Persbericht Opheffing van de hemel

Persbericht ‘De opheffing van de hemel’

Publicatie
Laren, 8 april 2017

Persbericht
Het persbericht is in pdf te downloaden.

Afbeeldingen
willem-melles-de-opheffing-van-de-hemelwillem-melles-de-opheffing-van-de-hemel
Media pitch
‘De opheffing van de hemel’ toont wat religies ons hebben gebracht en biedt een positieve blik op de toekomst http://bit.ly/2ocjnXE
Presskit
In de presskit kun je afbeeldingen, foto’s en een inkijkexemplaar downloaden.
Samenvatting
Dit boek schetst onder meer hoe godsdiensten hebben bijgedragen aan de erbarmelijke staat waarin de wereld zich bevindt. Gevoelige thema’s als het ontstaan van de Jodenhaat, de lust naar macht, witwaspraktijken in de Kerk en het ongebreidelde consumentisme worden hierbij niet geschuwd.
Details
Het boek eindigt met een positieve visie op de toekomst: als wij de moed hebben om ‘uit ons eigen verhaal te stappen’, kunnen wij ontwaken uit onze huidige staat van Zijn en in verbinding treden met het ware Mysterie dat ten grondslag ligt aan het leven. Zo ontstaat de nieuwe mens, die in staat zal zijn de hemel op aarde te creëren. Het boek is verkrijgbaar via www.uitgeverijbewust-zijn.nl of te bestellen in de boekhandel.

De opheffing van de hemel
978-94-92066-20-6 paperback, EUR 21,50
978-94-92066-21-3 e-book, EUR 9,95

Links
Citaten
Denise de Costa:

Een aanrader voor een ieder die een stap wil zetten in zijn bewustwording.

Recensie exemplaar
Als je als journalist of redacteur deze uitgave wil bespreken in een krant, tijdschrift, radio- of televisieprogramma, dan sturen wij natuurlijk graag een recensie-exemplaar toe. Gebruik hiervoor het speciale aanvraagformulier.

Video

Alle persberichten