Persbericht De kracht van ervaring

Persbericht ‘De kracht van ervaring’

Publicatie
Den Haag, 15 december 2016

Persbericht
Het persbericht is in pdf te downloaden.

Afbeeldingen
judith-driece-de-kracht-van-ervaring
Media pitch
‘De kracht van ervaring’ biedt zeer praktische interventies bij het realiseren van je loopbaanwensen http://bit.ly/UBZ_dkve
Presskit
In de presskit kun je afbeeldingen, foto’s en een inkijkexemplaar downloaden.
Samenvatting
Dit boek is bedoeld voor mensen die bezig zijn met hun loopbaan en die het als een uitdaging zien om zelfstandig aan de slag te gaan met het nemen van nieuwe loopbaanstappen. Het biedt een aantal praktische loopbaaninterventies die kunnen worden ingezet als je vastloopt in het realiseren van je loopbaanwensen.
Details
De praktijk laat zien dat de opdrachten in dit boek je daadwerkelijk verder helpen. Dit komt omdat de insteek van de opdrachten anders is dan wat het ‘reguliere’ loopbaancircuit biedt.

Dit boek draagt bij aan de bewustwording dat je als ervaren medewerker je omgeving niet kunt veranderen, maar wel je eigen gedrag. Dit stelt je in staat weer de regie over je eigen loopbaan te nemen. Het boek is verkrijgbaar via www.uitgeverijbewust-zijn.nl of te bestellen in de boekhandel.

De kracht van ervaring
978-94-92066-19-0 paperback, EUR 17,95

Links
Citaten
John de Boer:

Een aanrader voor een ieder die een stap wil zetten in zijn loopbaan.

Huub Koch:

Als je leeft vanuit je hart en al je uitdagingen aangaat in het hier en nu hoef je nergens bang voor te zijn. Je hebt in je wat je nodig heb.

Recensie exemplaar
Als je als journalist of redacteur deze uitgave wil bespreken in een krant, tijdschrift, radio- of televisieprogramma, dan sturen wij natuurlijk graag een recensie-exemplaar toe. Gebruik hiervoor het speciale aanvraagformulier.
Alle persberichten