Persbericht Dáár is liefde

Persbericht ‘Dáár is liefde’

Publicatie
Den Haag, 19 november 2014
Afbeeldingen
inkijkboek-aart-van-wijk-daar-is-liefde inkijkboek-aart-van-wijk-daar-is-liefde
Media pitch
Het boek ‘Dáár is liefde’ verdiept het liefdevolle landschap van het hart en de liefde http://bit.ly/UBZ_dil #boek
Presskit
In de presskit kun je afbeeldingen, foto’s en een inkijkexemplaar downloaden.
Samenvatting
Dáár is liefde verdiept in gedichten en korte verhalen het liefdevolle landschap van het hart en de liefde. Aart van Wijk toont de lezer hoe het hartsbewustzijn, met de liefde als grondtoon, ons leven verrijkt en vervult.
Details
Waar is de liefde? De helft van de relaties sneuvelt en veel mensen zijn onvrijwillig single. Zowel in relaties als in de maatschappij zijn strijd en conflicten aan de orde van de dag. Toch vormen liefde geven en liefde ontvangen samen het diepste verlangen van de mens. Weten we wel wat liefde is? De liefde is nog steeds een groot mysterie en raakt de kern van ons bestaan. Daarom deinzen wij met regelmaat voor haar terug. Aart van Wijk deinst niet terug. Hij ont-dekt de liefde voor ons in al haar lagen en facetten. Het boek is verkrijgbaar via www.uitgeverijbewust-zijn.nl of te bestellen in de boekwinkel.

Dáár is liefde
978-94-92066-00-8 paperback, EUR 20,00

Links
Citaten
Larissa Belo – van Beek:

Wat een begaafd dichter ben jij… Je woorden raken mij diep. Jouw woorden raken het onzegbare… die ene diepe stem. Het kloppende hart van het universum.

Genny Gobus:

Lieve Aart, alles wat jij op “papier” zet resoneert met mijn bewust-zijn. Je woorden zijn helder, ze raken mij diep in mijn Zijn, ze voelen oprecht, doorleeft, bewust, aanwezig in het hier en nu, toepasbaar op de shift (die zovelen nu doormaken) van hoofd naar hart.

Recensie exemplaar
Als je als journalist of redacteur deze uitgave wil bespreken in een krant, tijdschrift, radio- of televisieprogramma, dan sturen wij natuurlijk graag een recensie-exemplaar toe. Gebruik hiervoor het speciale aanvraagformulier.
Alle persberichten