Pers

Persbericht ‘De opheffing van de hemel’

de-opheffing-van-de-hemelDit boek schetst onder meer hoe godsdiensten hebben bijgedragen aan de erbarmelijke staat waarin de wereld zich bevindt. Gevoelige thema’s als het ontstaan van de Jodenhaat, de lust naar macht, witwaspraktijken in de Kerk en het ongebreidelde consumentisme worden hierbij niet geschuwd. Het boek eindigt met een positieve visie op de toekomst: als wij de moed hebben om ‘uit ons eigen verhaal te stappen’, kunnen wij ontwaken uit onze huidige staat van Zijn en in verbinding treden met het ware Mysterie dat ten grondslag ligt aan het leven. Zo ontstaat de nieuwe mens, die in staat zal zijn de hemel op aarde te creëren.

Naar de persdocumentatie

Persbericht ‘De kracht van ervaring’

de-kracht-van-ervaringHet boek ‘De kracht van ervaring’ van Judith Driece wordt vandaag gelanceerd. Dit boek is bedoeld voor mensen die bezig zijn met hun loopbaan en die het als een uitdaging zien om zelfstandig aan de slag te gaan met het nemen van nieuwe loopbaanstappen. Het biedt een aantal praktische loopbaaninterventies die kunnen worden ingezet als je vastloopt in het realiseren van je loopbaanwensen.

Naar de persdocumentatie

Persbericht ‘Lezingenreeks’

leven-vanuit-het-hartDe eerste twee boekjes in een reeks ter bewustwording worden vandaag gelanceerd. Via deze lezingenreeks wordt het gedachtengoed van Eric Schneider voor een breed publiek toegankelijk gemaakt. De lezingen bieden inspirerende teksten over uiteenlopende onderwerpen die altijd in het teken staan van bewustwording, liefde en spiritualiteit.

Naar de persdocumentatie

Persbericht ‘Het nieuwe boek van God’

boekcover-aart-van-wijk-het-nieuwe-boek-van-god‘Het nieuwe boek van God’ reikt de lezer alle wijsheid aan om in woord, daad én bewustzijn de draai naar ons hart te kunnen maken. Het leert ons het hart volledig te openen, zodat wij niet langer leven vanuit angst maar vanuit liefde. Het laat tevens haar zuivere licht schijnen op de huidige samenleving. Zij schetst de innerlijke transformatie die nodig is om te komen tot een samenleving die geheel in balans is.

Naar de persdocumentatie

Persbericht ‘Voor Ik Ben’

boekcover-mooji-voor-ik-ben-cover‘Voor Ik Ben’ is een selectie van dialogen tussen Mooji, een warmhartige spirituele meester uit de advaita-traditie, en zoekers naar vrede, waarheid en wijsheid. Mooji antwoordt de vragenstellers soms humoristisch, soms teder, af en toe scherp en altijd liefdevol als ze spreken over angst, lijden, verwarring, relaties, spiritueel werk en hoe ze in vrede kunnen leven.

Naar de persdocumentatie

Persbericht ‘Dáár is liefde’

boekcover-aart-van-wijk-daar-is-liefdeWaar is de liefde? De helft van de relaties sneuvelt en veel mensen zijn onvrijwillig single. Zowel in relaties als in de maatschappij zijn strijd en conflicten aan de orde van de dag. Toch vormen liefde geven en liefde ontvangen samen het diepste verlangen van de mens. Weten we wel wat liefde is? De liefde is nog steeds een groot mysterie en raakt de kern van ons bestaan. Daarom deinzen wij met regelmaat voor haar terug. Aart van Wijk deinst niet terug. Hij ont-dekt de liefde voor ons in al haar lagen en facetten.

Naar de persdocumentatie

Persbericht ‘Onderweg naar verlichting’

boekcover-bonnie-bessem-onderweg-naar-verlichting-coverDit boek is een flakkerende kaars die onvermoeibaar brandt met zijn boodschap van licht. Zoals Tijn Touber in zijn voorwoord schrijft: “Bonnie spreekt uit eigen ervaring en dat maakt dit boek zo puur, eerlijk en overtuigend.” Bonnie en haar boodschap zijn in ieder geval zuiver; we zijn met zijn allen onderweg naar verlichting en we mogen dankbaar zijn dat mensen als Bonnie ons eraan herinneren dat we niet alleen zijn, dat God liefde is, dat we niet ons ego zijn, dat er leven is na de dood en dat liefde (als wetmatigheid) alles overwint.

Naar de persdocumentatie