‘Het nieuwe boek van God’ komt eraan…

het nieuwe boek van God

Het woord ‘liefde’ komt niet voor in de troonrede. Evenmin in de miljoenennota. Dit is kenmerkend voor de maatschappij waarin wij leven. Dit boek is dan ook een cadeau aan onze samenleving. Het reikt ons alle wijsheid aan om in woord, daad én bewustzijn de draai naar ons hart te kunnen maken. Het leert ons het hart volledig te openen, zodat wij niet langer leven vanuit angst maar vanuit liefde.

In dit boek komt Aeterna, de Godgodin der liefde met een heldere en eigentijdse boodschap van liefde en waarheid. Zij ontvouwt het harts-bewustzijn dat zij momenteel op aarde laat indalen. Aeterna laat tevens haar zuivere licht schijnen op de huidige samenleving. Zij schetst de innerlijke transformatie die nodig is om te komen tot een samenleving die geheel in balans is. In de kern zijn wij niets anders dan liefde. Aeterna houdt ons deze spiegel der liefde voor.

Dit boek is enigszins vergelijkbaar met de populaire boeken over de ‘gesprekken met God’ van Neal Donald Walsh. In dit geval heeft God via Aart van Wijk dit boek voor ons geschreven, zodat wij steeds meer vanuit ons hart in liefde kunnen leven.
Neem alvast een kijkje in het inkijkexemplaar.

Over enkele weken is dit liefde-volle boek verkrijgbaar. Door het nu te reserveren ontvang je een e-mail als het verkrijgbaar is en tevens 20% korting op de verkoopprijs van 21,50 euro.

Dit boek reserveren

, ,

Er is nog geen reactie geplaatst. Ben jij de eerste?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.