Inspiratieboekje 2014

Waardering 4.33 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 recensies)

 4,95

EEN BOEKJE VOL LIEFDE, VERTROUWEN EN STEUN

Aan inspiratie heb je nooit genoeg. Dit boekje bevat voor elke week van het jaar een inspirerende tekst. Een tekst die jou soms de spiegel voor zal houden, je aanzet tot actie of je aan het denken zet. Het staat vol verhaaltjes die jou helpen de volgende stap te zetten op jouw ontwikkelingspad. Het stelt je vragen en leert je aandachtig en liefdevol naar jezelf te luisteren.

Aan jezelf werken levert heel veel op, maar kan op momenten ook confronterend zijn. Op jouw ontwikkelingsweg kom je ook wel eens ‘beren’ tegen. Dit boekje geeft je vertrouwen en biedt jou, naast inspiratie, ook de steun die je nodig hebt. Het zit vol met tips en inzichten en belooft ook veel plezier. Vanuit liefde naar jezelf kijken levert je namelijk veel vreugde op.

Deel dit e-book met anderen:

facebooktwitterlinkedinpinterestgoogle+emailadd this

Geef dit e-book een like:

Auteur

Titel

Ondertitel

ISBN

Uitvoering

Bladzijden

Druk

Verschijningsdatum

Taal

Illustraties

Beveiliging

Formaat

Bestandsgrootte

Rechten

Geschikt voor

Krijg een eerste indruk van de inhoud en vormgeving via dit inkijkexemplaar.

Deel dit boek met anderen:

facebooktwitterlinkedinpinterestgoogle+emailadd this


 1. Waardering 4 uit 5

  Mario Boelen

  recensieElk stukje van Anne is herkenbaar. Met haar sterke beeldtaal raakt ze direct je binnenste. Eenvoudig en direct. Niet alleen inspiratie in dit boekje, maar ook troost en waardering. Voor als het tegenzit en je overal aan twijfelt. En wie heeft dat niet, zo af en toe? Een boekje vol vertrouwen; in jezelf, in de Ander, in het Leven. Ik wacht nu al op deel 2. Anne: dank je wel voor je geschrijf!

 2. Waardering 4 uit 5

  Anja Oosterheert

  Een bijzonder boekje. Ieder verhaaltje heeft wel iets dat je raakt. Sommige verhaaltjes troostend, andere bemoedigend. Maar soms ook als een spiegel die je jezelf voor houdt. Prachtig. Ik heb het in een adem uit gelezen.

 3. Waardering 5 uit 5

  Jennie Bronk

  Het boekje is zo goed geschreven, vol herkenbare dingen. Ik lees het met een lach en een traan. Sommige stukjes treffen me keihard en andere weer zachtmoedig. Het is heerlijk om te lezen en ik zal het zeker koesteren. Het boekje is fantastisch en wil het met iedereen delen. Heb het ook op faceboik gezet voor al mijn vrienden om te kijken. Heel hartelijk dank Anne, tot het volgende boekje

Een beoordeling toevoegen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your reactie data is processed.