Bonnie Bessem


Drs Bonnie Bessem (1968) is spiritueel coach en psychologe met een eigen praktijk voor volwassenen en kinderen waarin ze op individuele basis coaching, hypnose en visualisatiereizen geeft.

In het bijzonder staat het (her)vinden van de eigen ziel centraal. Bonnie Bessem studeerde in 1994 af als bedrijfs- en communicatie-psycholoog. Sindsdien geeft ze trainingen en coaching in het bedrijfsleven. Tevens begeleidt ze bedrijven in veranderings- en bewustwordings-processen. Vanaf 1999 begeleidt ze volwassenen en kinderen ook op individuele basis en maakt daarbij gebruik van hypnose en visualisatietechnieken om een diepere genezing te bewerkstelligen. Het resultaat is succesvol en krachtig. Het helpt om problemen te verwerken en om je eigen potentieel, je innerlijke wijsheid en je natuurlijke vaardigheden tot bloei te brengen.

Tevens geeft ze mediamieke privé-zittingen met als doel het communiceren met overleden familie en vrienden. Zij kunnen zich aandienen door bewijzen te geven over hun persoon en kunnen een boodschap doorgeven of andere kwesties bespreken. Wanneer u liever een healing, een aura-reading of een spirituele assessment wilt, kunt u dat aangeven. Ze geeft sinds 2001 wekelijks workshops over spiritualiteit en mediumschap.

Bonnie Bessem is auteur van ‘Tao van het mediumschap‘, ‘Onderweg naar verlichting‘ en ‘Hemeltaal‘. Meer informatie is te vinden op haar website.

Verbind je met Bonnie Bessem: