Archive | Nieuws

Win-actie PCP-beurs 22 januari 2017

Op 22 januari stonden wij op de PCP-beurs in Almere. Met onze win-actie ontvingen deelnemers een gratis e-book van Mario Borzic en maakten kans op een kortingskaart van 25%. De win-actie is gewonnen door: Alma Donkervoort Hartelijk gefeliciteerd Alma! Je krijgt nog een e-mail van ons voor je adresgegevens. De kortingskaart komt eraan! De overige deelnemers wensen wij veel leesplezier met het gratis e-book dat zij ontvingen. Graag tot ziens op een volgende beurs.

Inspiratie voor Sint en kerst

Op zoek naar een cadeau voor Sint of Kerst? Geef inspiratie cadeau! Dat heeft een blijvend positief effect 😉 Bekijk onze nieuwsbrief.

Radio Meer interviewt Aart van Wijk

Op 10 mei is Aart van Wijk door ‘Meer Radio’ geïnterviewd in het kader van zijn boek ‘Het nieuwe boek van God’. Het interview is te beluisteren op Soundcloud. Je kunt het boek direct bestellen via de website.

Vertaling nieuwste Eckhart Tolle

Goed nieuws! Eckhart Tolle was vandaag in Nederland om zijn handtekening te zetten onder het contract voor de Nederlandse vertaling van zijn laatste boek. Deze vertaling komt bij onze uitgeverij eind 2016 uit. Geweldig nieuws en een boost voor onze uitgeverij. Het nieuwe boek gaat het over het nieuwe bewustzijn dat op aarde neerdaalt. Een steeds grotere groep mensen wordt zich bewuster van zijn doen en laten. Een duurzame liefdevolle maatschappij in balans is aanstaande!

‘Het nieuwe boek van God’ komt eraan…

Het woord ‘liefde’ komt niet voor in de troonrede. Evenmin in de miljoenennota. Dit is kenmerkend voor de maatschappij waarin wij leven. Dit boek is dan ook een cadeau aan onze samenleving. Het reikt ons alle wijsheid aan om in woord, daad én bewustzijn de draai naar ons hart te kunnen maken. Het leert ons het hart volledig te openen, zodat wij niet langer leven vanuit angst maar vanuit liefde. In dit boek komt Aeterna, de Godgodin der liefde met een heldere en eigentijdse boodschap van liefde en waarheid. Zij ontvouwt het harts-bewustzijn dat zij momenteel op aarde laat indalen. Lees meer