Archive | Nieuws

Nieuw boekje ter bewustwording

Wat is de relatie tussen spiritualiteit en opvoeding in het kader van leren opgroeien en ontwikkeling? Eric laat zien hoe belangrijk het is dat we precies weten wat we willen om tot een zinvolle manier van opvoeden te komen, zowel voor onze kinderen als voor onszelf. Deze uitgave is deel 9 in de lezingenreeks waarin het gedachtegoed van Eric Schneider voor een breed publiek toegankelijk wordt gemaakt. De lezingen bieden inspirerende teksten over uiteenlopende onderwerpen die altijd in het teken staan van bewustwording, liefde en spiritualiteit. Wil je op de hoogte blijven als er een nieuw boekje uitkomt? Dit kan Lees meer

Win-actie PCP-beurs 22 januari 2017

UBZ_A6_cadeaukaart_korting

Op 22 januari stonden wij op de PCP-beurs in Almere. Met onze win-actie ontvingen deelnemers een gratis e-book van Mario Borzic en maakten kans op een kortingskaart van 25%. De win-actie is gewonnen door: Alma Donkervoort Hartelijk gefeliciteerd Alma! Je krijgt nog een e-mail van ons voor je adresgegevens. De kortingskaart komt eraan! De overige deelnemers wensen wij veel leesplezier met het gratis e-book dat zij ontvingen. Graag tot ziens op een volgende beurs.

Inspiratie voor Sint en kerst

nieuwsbrief-sint-en-kerst-2016

Op zoek naar een cadeau voor Sint of Kerst? Geef inspiratie cadeau! Dat heeft een blijvend positief effect 😉 Bekijk onze nieuwsbrief.

Radio Meer interviewt Aart van Wijk

actie-pagina-aart-van-wijk-het-nieuwe-boek-van-god

Op 10 mei is Aart van Wijk door ‘Meer Radio’ geïnterviewd in het kader van zijn boek ‘Het nieuwe boek van God’. Het interview is te beluisteren op Soundcloud. Je kunt het boek direct bestellen via de website.

Vertaling nieuwste Eckhart Tolle

eckhart_tolle

Goed nieuws! Eckhart Tolle was vandaag in Nederland om zijn handtekening te zetten onder het contract voor de Nederlandse vertaling van zijn laatste boek. Deze vertaling komt bij onze uitgeverij eind 2016 uit. Geweldig nieuws en een boost voor onze uitgeverij. Het nieuwe boek gaat het over het nieuwe bewustzijn dat op aarde neerdaalt. Een steeds grotere groep mensen wordt zich bewuster van zijn doen en laten. Een duurzame liefdevolle maatschappij in balans is aanstaande!